Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem igényli az intin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem igényli az intin együttléteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én 26 vagyok, a párom 31, másfél éve vagyunk együtt, fontos hogy távkapcsolatban, hétvégente találkozunk. Az elején amíg ugye "rózsaszín köd" meg az újdonság élménye, szóval több intim együgtletünk volt, hétvégente 3, de 2 biztos.

Most meg, egy ideje kb 2-3 hónapja soha nem kezdeményez, ha én kezdeményezek vagy fáradt vagy fáj a feje, szóval elutasít... most az ünnepek alatt együtt vagyunk, egyszer nem kezdeményezett, én próbálkoztam, egyszer sikerült... próbáltam persze beszélni is vele erről, hogy mi a gond mostanában, mert egyre többször elutasít, de mindig az a válasza hogy értsem meg h fáradtabb mostanában, fáj a feje sokat... igaz, hogy van jelenleg egy kisebb problémája a tarkójánál 1 csigolyánál valamilyen idegszál begyulladt, tudom h kellemetlen, de emiatt folyton elutasítani nekem fura.

Próbálkoztam szettekkel is, régebben nagyon örült, most meg "gyönyörű vagy benne, de most... ( a szokásos)"

Szóvál nőként nagyon frusztráló már nekem kezdeményezni. Mást nem vettem észre rajta, azon kívül h ha együtt is vagyunk, hamar elmegy...

Tanácstalan vagyok, gyanítom valaki más lesz a dologban, bár erre így nem kerdeztem rá, de lehet érdemes lenne lassan, de nem szeretek féltékenykedni... valami ötlet?

Köszi előre is! 🫶

dec. 31. 01:24
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Lehet, hogy talán ezt vele kellene tisztázni. Én vakon tudok csak tippelgetni, lehet ennyi az igénye, lehet megcsal, lehet akármi.
dec. 31. 01:27
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Azért nehezen hiszem el, hogy valakinek pont ennyiszer "fáj a feje".

Az a minimum, hogy te már nem vagy a számára elég érdekes, de az is lehet, hogy már talált mást.

dec. 31. 01:29
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Megcsal. Egyértelmű.
dec. 31. 01:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia, gondolom sejtetted, hogy nem tudjuk megadni a pontos választ, amikor a kérdést kiírtad, de nyilván nem is igazán azért írtad ki, hanem mert már csak kiírni is jó magadból az ilyet, meg beszélni róla.

Szerintem mindenképpen hozd fel a témát egy jó időpontban, amikor úgy látod jobb passzban van és beszéljetek őszintén. Ne gyanúsítsd meg azzal, hogy megcsal, szerintem ezek alapján egyáltalán nem lehetünk benne biztosak, mert ezer oka lehet még (de persze sajnos az sincs kizárva).

Beszéljetek, és mond el ezt, hogy mik az igényeid, és hogy szeretnéd ha néha ő is kezdeményezne, stb. Ő is mondja el az ő részét, mert ha tényleg most fárasztóbb élethelyzetben van, akkor olyankor valamennyire érthető a kisebb vágy az intimitásra, és próbáljatok meg kompromisszumra jutni.

Azért hangsúlyozom, hogy beszéljetek, mert azért ez még simán kezelhető probléma, ha nem valami mélyebb dolog áll a háttérben, de ha nem kommunikáltok, utána már egy idő után sokkal nehezebb megoldani a felgyülemlő problémákat.

Sok sikert kívánok, remélem jól alakulnak a dolgaitok! :)

dec. 31. 02:04
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem kellesz neki. Kár erőltetned magad. A távkapcsolat meg nem kapcsolat, csak egy illúzió.
dec. 31. 02:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy van valakije, vagy nem szeret veled szexelni, más igénye lenne. Vagy nem műxik rendesen a phéló.
dec. 31. 05:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsolat szerintem egy olyan dolog, hogy ha nem léptek az elején, vagy max fél év után az összeköltözés felé, akkor egy döglött dolog, és lehet már a pasi is rágódik, hogy talán le kellene zárni. Persze nem egyszerű, főleg ha ő nehezen talál magának párt. Szex oldalról meg lehet eltűnt az újdonság varázsa, és talán nem is úgy működik a dolog ahogy kell, mondjuk nem sikerül mostanában elmennie, ami szintén elveszi egy pasi kedvét ha neki nem lesz élvezetes a végén.
dec. 31. 06:54
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem távkapcsikban is ez megy.
dec. 31. 07:27
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Miért vagytok együtt egyáltalán? Most kellene kifulladásig kefélni, ti meg....!!
dec. 31. 07:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudja, hogy hogyan érez irántad és merre haladjatok vagy már nem igazán vonzódik hozzád vagy pedig van más is a képbe. Szerintem ha nem nyitott a megbeszélésre akkor érdemes elengedni egymást, mert így csak a saját idődet vesztegeted.
tegnapelőtt 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!