Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem igényli az intin együttléteket?
Sziasztok!
Én 26 vagyok, a párom 31, másfél éve vagyunk együtt, fontos hogy távkapcsolatban, hétvégente találkozunk. Az elején amíg ugye "rózsaszín köd" meg az újdonság élménye, szóval több intim együgtletünk volt, hétvégente 3, de 2 biztos.
Most meg, egy ideje kb 2-3 hónapja soha nem kezdeményez, ha én kezdeményezek vagy fáradt vagy fáj a feje, szóval elutasít... most az ünnepek alatt együtt vagyunk, egyszer nem kezdeményezett, én próbálkoztam, egyszer sikerült... próbáltam persze beszélni is vele erről, hogy mi a gond mostanában, mert egyre többször elutasít, de mindig az a válasza hogy értsem meg h fáradtabb mostanában, fáj a feje sokat... igaz, hogy van jelenleg egy kisebb problémája a tarkójánál 1 csigolyánál valamilyen idegszál begyulladt, tudom h kellemetlen, de emiatt folyton elutasítani nekem fura.
Próbálkoztam szettekkel is, régebben nagyon örült, most meg "gyönyörű vagy benne, de most... ( a szokásos)"
Szóvál nőként nagyon frusztráló már nekem kezdeményezni. Mást nem vettem észre rajta, azon kívül h ha együtt is vagyunk, hamar elmegy...
Tanácstalan vagyok, gyanítom valaki más lesz a dologban, bár erre így nem kerdeztem rá, de lehet érdemes lenne lassan, de nem szeretek féltékenykedni... valami ötlet?
Köszi előre is! 🫶
Azért nehezen hiszem el, hogy valakinek pont ennyiszer "fáj a feje".
Az a minimum, hogy te már nem vagy a számára elég érdekes, de az is lehet, hogy már talált mást.
Szia, gondolom sejtetted, hogy nem tudjuk megadni a pontos választ, amikor a kérdést kiírtad, de nyilván nem is igazán azért írtad ki, hanem mert már csak kiírni is jó magadból az ilyet, meg beszélni róla.
Szerintem mindenképpen hozd fel a témát egy jó időpontban, amikor úgy látod jobb passzban van és beszéljetek őszintén. Ne gyanúsítsd meg azzal, hogy megcsal, szerintem ezek alapján egyáltalán nem lehetünk benne biztosak, mert ezer oka lehet még (de persze sajnos az sincs kizárva).
Beszéljetek, és mond el ezt, hogy mik az igényeid, és hogy szeretnéd ha néha ő is kezdeményezne, stb. Ő is mondja el az ő részét, mert ha tényleg most fárasztóbb élethelyzetben van, akkor olyankor valamennyire érthető a kisebb vágy az intimitásra, és próbáljatok meg kompromisszumra jutni.
Azért hangsúlyozom, hogy beszéljetek, mert azért ez még simán kezelhető probléma, ha nem valami mélyebb dolog áll a háttérben, de ha nem kommunikáltok, utána már egy idő után sokkal nehezebb megoldani a felgyülemlő problémákat.
Sok sikert kívánok, remélem jól alakulnak a dolgaitok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!