Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek ágyban béna, vagy csupán csak bénázó férfi NEM KELL! Írják itt rengetegen. Más fórumokon is? Ezzel én (nem kell írni, igen, kezdőként) annyiban nem értek egyet, hogy mindenkinek el kellett kezdenie valahogy. Senki nem volt akrobata!
Ha pedig senki nem született lepedő akrobatának, mert magától értetődően nem, akkor meg sokkal inkább nem el kellene fogadni, hogy nem lesz mindenki rögtön hölgykielégítő művész - vérprofi repertoárral? Ha pedig a többség - gondolom a normálisabbja - elfogadja ezt, hiszen így van, mindenki indult valahonnan, így volt mindig is, akkor minek a netes fórumokon ez az állandó alapzalanul lenéző, lekicsinylő, "ha nem egyből csúcs valaki, akkor azonnal megy a levesbe" szintű indokolatlan aljas lekezelő hadjárat vadidegenekkel szemben?
Mélységes tisztelet a kivételeknek!
(Unatkozó, átlátszó, önjelölt troll kezdemények két soros, csupán csak sértegetni szándékozó - semmi használhatót fel nem mutató - állítólagos "kommentjei" senkit nem érdekelnek! Ahogy engem sem!)
11
Igen, ez is előfordul.
Nőként tudjuk, hogy a szex egy elég érzékeny pont egy férfinak, kevés az olyan aki tényleg hasznos tanácsként értelmezi. Nem pedig úgy, hogy hülyepcsa, meg másnak jó volt úgy, meg ő amúgy is milyen jó az ágyban vagy épp ellenkezőleg hogy a maradék önbizalmát is elveszed... Sokunk élménye az, hogy ha az első pár alkalom sem jó, akkor nem nagyon lehet fejleszteni valakit.
Ujjazásnál nekem is volt élmény, hogy nem arról szól, hogy ki-be dugdosod... Szóval ezt csak olyannak tudod elmagyarázni, aki nagyon nyitott rá és/vagy eléggé szeret. És még így sem biztos, hogy meg tudja/akarja tanulni.
Nagyon-nagyon nehéz.
Plusz minden nőnek más az igénye, meg hogy neki mi a jó. Ki mit szeret. Van, akinek mondjuk az orál a minden, van aki utálja. Vagy pózokat nem szeret. Vagy igényli a szexuális előjátékot, vagy pont nem. Vagy beöltözős játék izgatja, vagy fúj nem. Van akinek a szex elég 1 hónapban egyszer "letudni", vagy aki minden nap, vagy akár évente egyszer...
Szóval egy ideig azért kell ágról-ágra szállni, amíg a kínálat találkozik a kereslettel.
Én nagyon nagyon ritkán találkoztam olyan partnerrel, aki "vevő" volt arra, amit én szeretek. Hiába mondtam el, vagy félre értette, vagy úgy volt vele, hogy őt ez nem izgatja fel, így nem is érdekli..
Pl. én instant beindulok a nyakam "smárolására" :D nem puszilgatás és nem foggal harapás. Vagy ugyanez a hátamon, a hasamon.. nem érdekli a hasam, őt ez nem indítja be, tehát hagyta is. Vagy úgy beleharapott a hátamba, hogy felsikítottam (a fájdalomtól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!