Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen népszerű a Tinder?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen népszerű a Tinder?

Figyelt kérdés

Egy rakás kérdés van vele kapcsolatban is itt, szinte már a GYIK a Tinder reklámfelülete.

Tőlem ezek a randi app-ok távol állnak, bár a netes ismerkedést nem vetem meg (még innen az oldalról is jártam némelyekkel).

De a Tinder?

Többen csak panaszkodnak rá. Akkor miért írnak róla olyan sokan?

Én sosem leszek fent a Tinderen, ezért személyes tapasztalatom sosem lesz. Ezért kérdezlek titeket. 😅

tegnap 09:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Mit szerettek a Tinderben, miért vagytok fent?
tegnap 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy társkereső, nem szeretik hanem használják. Hogy miért? Mert azt használják a legtöbben.
tegnap 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért beszélnek róla annyian, mert az a legnagyobb felhasználóbázissal rendelkező, legnépszerűbb ismerkedős platform.
tegnap 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Hát mert nem sok jobb van. Élőben egy idő után az ember nem nagyon ismerkedik, csak dolgozni jár, meg a megszokott köreibe, ahol nem akar vagy nem tud megismerni új embereket. Akkor maradnak a randiappok, amik között az egyik legnagyobb (és egyik első) a Tinder. Persze vannak mások is, de szerintem igen nagy a hasonlóság meg az átfedés a felhozatalban. Ha ott ismerkedsz ott ér a csalódás, nyilván megvisel, dehát nem igazán van más lehetőséged.
tegnap 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert azt használják a legtöbben és ezáltal nagyobb a sikerélmény esélye is.
tegnap 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!