Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapuzárási pánik nem attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapuzárási pánik nem attól van mert egészen addig nem azt az életet élte amit akart?

Figyelt kérdés
Húzta, halasztotta évtizedeken át, akart volna élni valamilyen módon, de annak idején máshogy döntött, de aztán eljött egy pont amikor már nem húzhatta tovább.

dec. 26. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A kapuzárásosak akik azert küzdenek hogy még férfinak lehessen nevezni es feleséget mindent csalnak, és fiatal pipik után rohangálnak pánikolva, azok fiatalabbként se voltak korrekt hűségesek soha.

És jellemző ez gyerekvállalásnál is hogy amikor apák lesznek akkor is kapuzárásosak lesznek es már terhesen is csalják a párjukat.

Szerintem ez vmiféle önbizalomhiány komplexus a pasiknál, hogy egy nővel élni vagy leélni nekik ciki, nem érzik magukat férfinak.

Azthiszik attol férfiak ha tudnak b.szni.

Miközben a férfi attol lenne férfi, hogy számíthat rá a gyereke meg a családja..

De ezek a f.rkukkal azonosítják önmagukat..

Na szóval aki kapuzárásos azok soha nem is voltak korrektek becsületesek fiatalon sem.

dec. 26. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Csak magamnak akarok tetszeni. És ha a külsőm/belsőm fejlesztésében elérem azt a szintet, ami nekem jó, akkor elégedett leszek.

Nem akarnék más arcot, mert nekem tetszik, hogy alapvetően úgy nézek ki, mintha egy animéből léptem volna ki. Lehet, ez sokaknak nem tetszik, de nem érdekel. Nem fogok mások miatt változtatni az arcomon. Akinek nem tetszik a fejem, annak majd tetszik a személyiségem, akinek meg nem tetszik a személyiségem, annak majd tetszik a pénzem, és a kör bezárul.

A lényeg az, hogy úgy lépjek majd házasságba, hogy elértem a csajozásban azt, amit akartam.

dec. 26. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagymértékben igen.
dec. 26. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!