Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt 30-as évei végét járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt 30-as évei végét járó kapuzárási pánikos férfitárs?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szégyen vagy nem, 39 évesen rám tört a kapuzárási pánik. Edzek és jobb formában vagyok mint valaha.

Viszont küzdök ellene és nem szeretném megcsalni a feleségemet…. Aki hasonló helyzetben van vagy volt az hogy vészelte át? Hogy élte meg ezt a tragikus állapotot? Esetleg pár tanács is jól jönne..

2023. febr. 6. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

hello, én ismerek egy izraeli csávókát, most 38 éves és elmondása szerint neki már megvoltak a jobbfajta csajok is meg minden, de szeretne 40 évesen megházasodni és ez mostmár a célja.

Egy eléggé határozott fellépésű, kigyúrt gyerekről van szó, de nem valami magas, max 170 centi. Mindazonáltal elég jó a szövege is.

Csávókámmal egy ideig eljártunk "inni", azzal a különbséggel, hogy nem iszik, tehát kajak lemegy szórakozóhelyekre pesten és JÓZANUL standupol és nem is rosszul, de valamiért mégis lúzer.

Össze is vesztem vele, mert nagyon nehezen lehet vele szót érteni, szerintem ez kulturális dolog.

Múltkor láttuk egy szórakozóhelyen, KABÁTBAN csellengett, nyomkodta a telefonját, üldögélt üres asztaloknál.

Én is jártam anno egyedül csajozni, megittam egy üveg bort aztán had szóljon, néha össze is jött szex, de kavarás szinte mindig. Igaz természetesen nem olyan nőkkel, akikkel akarnék bármit hosszútávon.

Ez a történetbeli emberke egyébként nappal is kijárkál a deákra és egyéb helyekre nőket leszólítani, de valahogy mégis lúzer. Nagyon érdekes kérdéseket vet fel, hogy valaki még ezen dolgok ellenére is rottyon van.

Valami komoly érzelmi sérülése van? Mert a kinézetére nem lehet fogni azt, hogy nem jönnek össze jó csajok.

Én pl mondhatom, hogy bár kellek nőknek, sajnos azok csúnyák, vagy legjobb esetben is átlagosak, de egy normál fiatal csinosnak mondható lányról én csak álmodhatok.

Nyilván, ha ki lennék gyúrva én is, akkor már lenne a helyzet, de a mellékelt ábra mutatja, hogy MÉG AKKOR SEM!?

2023. febr. 6. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Miért is érzel "kapuzárást" ha a csajod oda meg vissza van érted és te is szereted? Itt van a kérdés kulcsa, nem önmagában az életkorodban.
2023. febr. 6. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kapd el a Zasszonyt, hogy a lélegzete is elakadjon :)
2023. febr. 6. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a feleségeddel éld ki a vágyaidat. Próbáljatok ki újabb dolgokat a szexben. Vegyél neki valami szexi ruhát, vagy játszatok valami lightos bdsm-et.

Neki mutogasd az izmaidat! Vegyél magadnak is valami szexi alsógatyát és abban feszíts a feleségednek! Ne csald meg, azzal mindkettőtöket tönkretennéd!

2023. febr. 6. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet új dimenziókat nyitni a szexben, szerepjáték, BDSM, szexjátékok. Bérelhetsz BDSM szalont. Erőltesd meg a fantáziádat.
2023. febr. 6. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Hat a mostani ribis villantos szexualitas ejjel nappal, a netten,az edző teremben, az utcán, a filmekben.. van bőven ami miatt kisértésbe essen a férfi..
2023. febr. 7. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!