Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen? Rögeszméssé válni, lelkileg belebetegedni elhagyta a párja és nem tudta elengedni elfogadni ezt?
Figyelt kérdés
tegnap 21:51
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy van, jelen! Érzem a társhiányt, de nem tudok túllépni. Annyira megszerettem és szeretem a mai napig, hogyha találkoznék is valakivel, aki szimpatikus is lenne, mint férfi nem érdekelne, megállna a folyamat. Nem tudok megnyílni többé már azt hiszem senkinek!
4/7 anonim válasza:
Ha te érzel így vagy az exed akkor attól függ mióta lett vége. Ha körülbelül eltelt 1,5-2 év és még mindig ott tart akkor tényleg rögeszmés az illető. A kötődési zavar tehet róla és nem ártana szakemberhez fordulnia. A kudarc, bűntudat szintén az oka efféle mániákus viselkedésnek úgyhogy nagyon JK hatással bírna a terápia...
6/7 anonim válasza:
Igen, vannak ilyenek. Legjobb haverom majdnem egy évig "siratta" az exét egy négy éves kapcsolat után. Rengetegszer felhozta a témát és látszott, hogy nem képes elfogadni. Én teljesen az ellenpélda vagyok. Három éves kapcsolaton két hét alatt tultettem magam. Szerettem, hiányzott, de tudtam, hogy jól jártam, hogy vége lett
7/7 anonim válasza:
Nekem sajnos egy barátom nem bírta feldolgozni, hogy elhagyta a menyasszonya, öngyilkos lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!