Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drogba56 kérdése:

Mi a véleményetek arról, ha az alapok jók, de "nem megfelelő az időzítés" a megismerkedésre? Személyes tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Elég hosszú ideje húzódik/dott már egy kapcsolódás egy lánnyal. A vonzalom, a kémia, a szimpátia, illetve az érzelmi közelség nem volt kérdés sosem, mi ezt egymásnak be is vallottuk, sőt, teljesen nyíltan, őszintén kommunikáltunk is erről. Az ismerősének is beszélt erről, akinek ugyanazokat a (pozitív) dolgokat mondta rólam, mint nekem. Viszont neki egy igencsak toxikus párkapcsolata volt, aminek nyáron lett vége, ebben volt érzelmi elhanyagolás és egyszer fizikai bántalmazás is. Az első szakításuk után visszatért az emberhez, de nekem ezt nem "merte" elmondani, sőt, tulajdonképpen nem is kommunikált velem, egészen addig, amíg végül személyesen találkoztunk és könnyek között vallotta ezt be, majd azzal váltunk el, hogy folytatjuk a kommunikációt. Aztán ismét beszéltünk, amikor már végleg kilépett, konkrétan ő jelentkezett. Ismét nagyon mélyen megnyíltunk egymásnak, ismételten elhangzottak azok, amiket korábban is mondott, hogy szeret, sokat jelentek neki, sőt, azt is mondta, hogy nem a friendzone-ban vagyok, bár ez sem előttem, sem a környezete előtt nem volt kérdés. Ekkor azt mondta, hogy nyitott lenne egy új kapcsolatra. Én maximálisan támogattam, a szeretetemet fejeztem ki iránta mindvégig. Aztán augusztusban megkérdeztem tőle (messengeren, nem azért, mert nerd vagyok, hanem mert nem volt más lehetőség, nem egy helyen élünk) hogy mivel valóban közel kerültünk egymáshoz, minden téren, mi lenne, ha ez a valami, ami köztünk van, szorosabbá válna - persze megnyugtattam, hogy nem őrültem meg, nem azonnali kapcsolatot akarok, de (ahogyan korábban már számtalanszor beszéltük) az alapok megvannak, amire lehetne építkezni. Ekkor ő időt kért és ismét hónapokra eltűnt, igencsak zavaros és minimális kommunikációt folytatva. Én írtam egy búcsúzó levelet, amiben kifejtettem, hogy bár szeretem, de tovább kell lépjek, így az újév alkalmából. Erre ő azt írta, hogy a mi találkozásunk időzítése nem volt alkalmas, rosszkor voltunk rossz helyen, mivel az ő (egyébként általa is toxikusnak elismert) kapcsolatából ő akkor még nem akart/tudott kilépni, de mégis megtette, mert bántalmazta a barátja (aki rám volt féltékeny). Mindez nyilván nagyon komoly mélységekbe taszította. És azt írta nemrég, hogy érzelmileg még nem tudta magát függetleníteni az előző kapcsolatától, az pedig egy fájdalommal teli kihívás, hogy én egy olyat szeressek, aki fejben nincs ott. De leírta azt is, hogy sosem fogja elfelejteni azt a szeretetet, amit tőlem kapott és hogy szeretettel fog rám gondolni. Én mindenképpen azt érzem, hogy ez egy nem kipróbált út, egy nem megjátszott gólhelyzet, hiszen minden klappol(t), csak ugye ő ehhez a mocsokhoz kötődött és nagyon nehezen tudott tőle eljönni. Érzelmileg még most sem "tiszta". Mi a véleményetek? Én nem fogok rá várni nyilván, hiszen magamat kell előtérbe helyeznem, de voltatok már hasonló szituban, esetleg találkoztatok már hasonlóval?
dec. 24. 16:16
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Közben amúgy az is megdöbbentő számomra, hogy gyakorlatilag biztossá vált, hogy a lány egy fekete öves manipulátor. Minél több és több anyagot olvasok a témában, annál több megdöbbentő részletre leszek figyelmes a sztorimban. Én amúgy tökre elhiszem, hogy ő nem ártó, gonosz szándékkal tette azt, amit tett, hanem elég komoly lelki gondjai vannak, aminek a folyománya ez a viselkedés. Nem lennék meglepve, ha a mostani párja (vagy nevezzük akárminek is) rövidesen áldozattá avanzsálna.
dec. 27. 18:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a szomorú?

Hogy aki fogékony az ilyen emberekre vagyis empatikus, az majd rohan vissza ha a másik újra előkerül és csettint hogy "most jöhetsz"!

Sanszos hogy te is ugrani fogsz neki ha újra előkerül és eljátssza a hattyú halálát. Hiába is olvasol mindenféle anyagot ha lelkileg kötődsz hozzá.

NEM a nővel és annak a viselkedésével kellene foglalkoznod, hanem a saját reakcióiddal. Azért hogy ha újra előkerül, akkor ne legyél újra a pincsikutyája. Magadat erősítsd meg, ne az ő viselkedésével foglalkozz!

dec. 28. 14:28
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, alapvetően sokszor az a standard, hogy akivel az ég világon semmi baj nincs, az sose kell, helyette visszamennek a toxichoz/ vagy keresnek egy harmadikat, te meg ott állsz: mi a baj velem?

Én is mindenkinek megadtam a löketet az életéhez, de sosem nézettem ennyire hülyére mgamat, hanem eljöttem onnan, ahol nem szerettek. Sajnálom a helyzetet de lábtörlőnek voltál használva, aki mindig készen állt meghallgatni a nyűgjét, és cserébe nem vártál mást. Engedd el, tiltsd le és ezek után hallani se kellen a lány nevét, sose fog szerelmes lenni beléd, balek harmadikként, másodikként fog kezelni

dec. 28. 14:48
 24/28 A kérdező kommentje:
22-es, sajnos rohadtul jól látod a helyzetet nagy általánosságban, tényleg így van, de én most határozottan azt érzem, hogy én már felismertem, hogy ő egyszerűen egy beteg ember, akinek segítségre van/lenne szüksége. nem is haragszom én rá, az elmúlt napokban arra jutottam, hogy ha újra jelentkezne, akkor ezt meg is írnám neki. azt tudom, hogy járt pszichológushoz, sőt, pszichiáterhez is, hiszen gondolom ez utóbbi írta fel neki azt a bogyót, amit szedett, de hogy mindez milyen hatással van rá, nem tudom. de azok a jegyek, amik a borderline-ra jellemzőek, minél inkább gondolkodom a kettőnk sztoriján, annál inkább kiütköznek. és be kell lássam, hogy nekem ebben a sztoriban helyem nincs.
dec. 28. 19:54
 25/28 anonim ***** válasza:

Kiemelted . Gondolom nehezen tudsz túllépni ezen . Ez azért van mert nem zartátok le, es úgy érzed le kellene zárni.

Zárd le akkor es legalább pontot teszel az í-re.

jan. 15. 07:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Lesz ami lesz alapon, de legalább nem agyalsz rajta.
jan. 15. 07:41
 27/28 A kérdező kommentje:
Hát úgy érzem, elindultam a lezárás útján, többet nem tehetek, nyilván én már nem fogom keresni... :D de jó olvasni mások meglátásait, még akkor is, ha amúgy a szitu sajna eléggé egyértelmű..
jan. 15. 12:55
 28/28 anonim ***** válasza:
Kompletten kihasznalnak teged, te pedig hagyod. Epitsd magad es az onbecsulesed es ne hagyd magad labtorlonek lenni.
jan. 15. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!