Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy jel lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egy jel lenne a nő részéről?

Figyelt kérdés

Régóta nagyon tetszik egy nő. Nyáron bejelöltem ismerősnek, visszaigazolt. Írtam neki születésnapjára, amit megköszönt, ő viszont nem írt az enyémre (szeptemberben). Utána ősszel és most decemberben ha láttuk egymást valahol mindig kedvesen mosolygott rám. Nemrég profilképet cseréltem, amit belájkolt. Ma délelőtt írt, hogy azt szeretné kérdezni milyen lesz nálunk az ünnepi nyitvatartás? Egy helyi kis üzletben dolgozom, arra gondolt. Persze megírtam neki, amit meg is köszönt, mosolygós fejjel. Furcsálltam mert az üzlet facebook oldalára ki lett írva pár napja a nyitvatartás, és ő is követi az oldalt.

Megírtam ezt egy barátomnak és szerinte nem véletlen írt rám a nő, ez csak ürügy volt. Szerintetek?

28F

tegnap 14:48
A kérdező szavazást indított:
Igen ez egy biztató jel a nőtől.
Semmiképp ne vedd jelnek.
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Miért nem írsz rá hogy lenne e kedve meginni veled egy teát?

Én nőként imádom az ilyen megközelítésű meghívásokat mert nincsen ebben semmi olyan negatív ha nem úgy alakulnának a dolgok ahogy szeretnénk. Olyan kötelezettségmentes. És ha elutasítja a meghívásodat, neked sem olyan cidri.

tegnap 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor ünnepek táján mindenki nyitottabb, olvastam már olyan kutatásokról is, hogy ilyenkor békül ki a legtöbb ember az exével. Ebből kifolyólag lehet, hogy csak magányos, de ez csak feltételezés.
tegnap 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hivd el egy süti kávé tea, egy kötetlen beszélgetésre, ha szingli persze, én nagyon nem szeretem, ha valakinek már ezer jelet küldök és csak egy like-al reagál közben pedig már a nyakában lennék örömömben, kiábránditó ez tétovázósdi, ha szimpik vagytok egymásnak akkor gázt neki ö zászlót lobogtat feléd eléd neked ilyenkor gázt kell adni és indulj, ha visszalép akkor hagyd mert ez egy játszma, csak rajongót keres..és szórkozik
tegnap 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Bótos csávó ujabb áldozata?
tegnap 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érdeklődik.
tegnap 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Nem akartam még úgy beleélni magam. Egyébként úgy tudom nincs senkije
tegnap 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Minél butább, átlátszóbb a segítség kérés, annál inkább annak a jele, hogy a nő beszélgetni akar veled.

Onnan még hosszú az út, de legalább elindulhatsz rajta.

Ha beugrik beszélgessetek, mondd is neki, hogy örülsz neki.

Ha nem akkor meg írj, hogy nem volt, vagy csak elkerültétek egymást, pedig amúgy örültél volna neki.

Ne számonkérően, kedvesen 😉

tegnap 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!