Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz, ha nőként így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, ha nőként így mutatkoztam egy férfi előtt, aki tetszik? Természetesen, smink nélkül?

Figyelt kérdés

Tegnap történt ez az eset, nem értek egyet a barátnőmmel de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.

Kaját rendeltünk tegnap egy barátnőmmel, ő jött át hozzám. Megérkezett a kaja és amikor kimentem láttam, hogy az a férfi hozta akire nemrég felfigyeltem, nagyon szimpatikus és tetszik. Kicsit visszafogottnak tűnik, aranyos. Kedves volt, mosolygott. Amikor visszamentem a kajával, mondtam barátnőmnek ki volt a futár. Teljesen lehűlt, hogy miért nem szóltam, kiment volna ő, mert biztos ciki volt így kimennem elé. Ugyanis nem voltam kisminkelve, szemüveg volt rajtam, a hajam csak lazán volt összegumizva, illetve melegítőnadrág és pulcsi volt rajtam (természetesen tiszták). Mivel a barátnőmmel nem készültünk sehova, kényelmes ruhában voltam. Mondtam barátnőmnek, hogy nem érzem cikinek, hogy így látott. Miért kellene? Ez is én vagyok, nem csak a kisminkelt csinosan felöltözött “énem”. Ha pedig így nem tetszem neki, akkor sincs tragédia. De amilyen kedvesen mosolygott, amilyen pillantása volt, egyáltalán nem úgy nézett ki mint aki undorodna tőlem, sőt mintha lett volna valami a levegőben. Itt-ott véletlen össze szoktunk futni és rajtakaptam mostanában, hogy figyel.

Ti mit gondoltok erről? Szerintem ha egy férfit ez elriaszt, akkor jobb is ha nem alakul tovább semmi, hiszen előbb-utóbb úgyis meglátna így. Illetve úgy gondolom biztos vannak olyan férfiak akik értékelik a természetességet is.

dec. 24. 14:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Előbb vagy utóbb úgyis látnak bennünket smink nélkül. Jobb előbb, mint utóbb.
dec. 25. 08:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb, ami történhetett veled az utóbbi 30 évben.

Jelenleg én is társkeresésben vagyok.

Ha véletlenül eljutunk a találkozásig, akkor azt szoktam mondani, hogy úgy jöjjön a randira, mintha csak a boltba ugrana le egy tejfelért.

Nem kell semmi kicsiccsentés, semmi túlzott smink. Sem alakformázó naci, sem hasszorító, semmi.

Úgy tetszen neg nekem, ahogy természetesen éli az életét.

dec. 25. 12:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen, adtam neki borravalót.🙂

Ma bejelölt ismerősnek.

dec. 25. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor jöhet a folytatás. Ez ám az igazi Karácsonyi ajándék. 😃😄
dec. 25. 15:14
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
55%
Nagyon el vagytok tévedve, csajok, ha azt hiszitek, hogy kisminkelve többek vagytok. Senki nem guminőt akar maga mellé, hanem hús-vér IGAZI csajt.
dec. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!