Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz, ha nőként így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, ha nőként így mutatkoztam egy férfi előtt, aki tetszik? Természetesen, smink nélkül?

Figyelt kérdés

Tegnap történt ez az eset, nem értek egyet a barátnőmmel de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.

Kaját rendeltünk tegnap egy barátnőmmel, ő jött át hozzám. Megérkezett a kaja és amikor kimentem láttam, hogy az a férfi hozta akire nemrég felfigyeltem, nagyon szimpatikus és tetszik. Kicsit visszafogottnak tűnik, aranyos. Kedves volt, mosolygott. Amikor visszamentem a kajával, mondtam barátnőmnek ki volt a futár. Teljesen lehűlt, hogy miért nem szóltam, kiment volna ő, mert biztos ciki volt így kimennem elé. Ugyanis nem voltam kisminkelve, szemüveg volt rajtam, a hajam csak lazán volt összegumizva, illetve melegítőnadrág és pulcsi volt rajtam (természetesen tiszták). Mivel a barátnőmmel nem készültünk sehova, kényelmes ruhában voltam. Mondtam barátnőmnek, hogy nem érzem cikinek, hogy így látott. Miért kellene? Ez is én vagyok, nem csak a kisminkelt csinosan felöltözött “énem”. Ha pedig így nem tetszem neki, akkor sincs tragédia. De amilyen kedvesen mosolygott, amilyen pillantása volt, egyáltalán nem úgy nézett ki mint aki undorodna tőlem, sőt mintha lett volna valami a levegőben. Itt-ott véletlen össze szoktunk futni és rajtakaptam mostanában, hogy figyel.

Ti mit gondoltok erről? Szerintem ha egy férfit ez elriaszt, akkor jobb is ha nem alakul tovább semmi, hiszen előbb-utóbb úgyis meglátna így. Illetve úgy gondolom biztos vannak olyan férfiak akik értékelik a természetességet is.

tegnap 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez elriasztana bárkit is. Mindenki tudja, hogy az ember, akár férfi, akár nő szeret otthon kényelmes viseltben lenni. Az ilyen otthon is kiöltözök, kisminkelem magam, stb. csak az elcseszett filmekben van.
tegnap 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem inkább a túlsminkelt nők riasztanak el!

Tinderen is inkább a smink nélküli nőket részesítem előnyben.

tegnap 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfi így találja szexinek a nőt. Ha otthoni cuccban is szép. (Persze ez akkor a legjobb, ha az ő pólója van rajtad, de ez most nyilván nem volt kivitelezhető 😁)

Ha smink nélkül is szép vagy, semmi okod az aggodalomra. Sőt, megfigyeltem, hogy a legtöbb férfi nem csak a fullos nőkre mondják, hogy szépek smink nélkül, hanem a simán átlagosakra is, szóval ha legalább átlagos vagy, nyert ügyed van.

De ha nem vagy, akkor sem baj, ne hallgass a barátnődre, veled értek egyet. Otthon kész sminkben, kisestélyiben várd a pizzát, mert ki tudja ki lesz a futár? Meg ha nem is jön be a futár, amúgy se, ne viccelj, hülyeség. :D Neked van igazad ;)

tegnap 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

100%-ban veled értek egyet kérdező, a barátnőd meg egy HP!

39/F

tegnap 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A kib..ott Dallasban ült a Ewing család öltönyben meg estélyiben az asztalhoz.😂
tegnap 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
41 éves nő vagyok. Soha életemben nem sminkeltem. Van férjem és szeretőm is.
tegnap 14:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Így gondolom én is. Itthon sem szakadt, koszos ruhákban szaladgálok, persze más, ha kinti munka, kertészkedés vagy takarítás után bepiszkolódik. De tegnap ilyenről szó sem volt. Nem vagyok fullos nő, szerintem tipikus szomszédlány típus vagyok, ha kimozdulok akkor is a természetes sminket, kényelmesen csinos ruhákat szeretem. Emiatt tegnap eszembe sem jutott feszengeni ez miatt.

Köszönöm a válaszokat!🙂

tegnap 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Vannak lanyok akik szepek smink nelkul is , nekem csak olyan kell, aki sminkel nez ki valahogy az meg nem.
tegnap 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki. (Amúgy is mindig a természetes nők tetszettek.)

F

tegnap 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!