Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen/viszonzatlan szerelem esetében nem gondolkoztál még el ezen?
Hogy hogy lehettél ilyen hülye, hogy szenvedtél miatta, amikor ő mást szeret vagy mással jár ? Teljesen feleslegesen gondoltál rá, hogy mi van vele, hogy van, miközben ő valószínűleg nem gondolt rád ?
Hjajj...
ezt igy könnyű mondani. Valószinüleg azért alakul ki ilyen egy lánnyal kapcsolatba, mert hiszel benne nem? Hiszel benne, hogy sikerül, hogy értékeli az erőfeszitéseidet.
De hülyének sosem éreztem magam, hiszen sose tudhattam. Inkább vagyok naiv hülye, akinek álmai vannak, mint az akinek fogalma sincs az akaratról. Legútóbb épp elmondani kivántam a nőszemélynek hogy többet akarok, de az a találkozó már nem jöhetett létre - általános lekoptató dumák, nincs időm, dolgozok stb... 3 hónapon át. És elmondtam azértis irásban. Persze hogy nem lett belőle semmi, de legalább elmondtam!!! Igen, természetesen igy utólag nézve nem érdemelte meg. De akkor hittem benne, hogy elgondolkozik.
Mindegy, bennem nincs üresség, nincs hiányérzet. Úgy érzem hősként cselekedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!