Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztaltad már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltad már azt, hogy tetszett valaki, de nem ért fel hozzád, ezért hagytad, mert nem voltatok egy értelmi, fejlettségi szinten?

Figyelt kérdés
tegnap 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Fordítva volt, hogy én nem értem fel hozzá külsőleg.
tegnap 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon szép állat volt. De sajnos a fejlettségi szintje jóval alacsonyabb volt mint az ember. Ezért egy hát simogatasnales labdadobalasnal több nem történt
tegnap 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen.
tegnap 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Hű, ez a fejlettségi szint duma nekem nem kicsit ezós. Ugye nem ezeket az ezoterikus fa.ágokat nyomatod, kérdező? Vagy mit értesz "értelmi, fejlettségi" szinten?
tegnap 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktak nálam butább emberek tetszeni, mert nálam együtt jár a kettő, a személyiség/értelmi szint és a külső. Az kezd vonzani, akinél mind a kettő rendben van. Természetesen nem egy szuperintelligens atomfizikust kell elképzelni kockahassal és chad állkapoccsal, mielőtt jönnének a nyekegők, de ha valakinek megkérdőjelezem az értelmi képességeit, az nézhet ki bárhogy, nem fogom vonzó férfinak gondolni.
tegnap 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer nagyon tetszett egy srác, de sajnos hát nem volt túl edukált/intelligens, nem hiszem, hogy sokáig húztuk volna együtt, ha esetleg összejövünk. Harminc évesen úgy viselkedett, mint egy kamasz, és az anyjával élt.
tegnap 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Általában a helyi kú.ógépeket nem tartom velem egy fejlettségi szintűnek, ezért nem is kezdek velük komolyabb ismerkedésbe...
tegnap 22:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nem.
tegnap 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálam sokkal többet ér egy olyan férfi, akivel tudok beszélgetni mindenről, aki meg tud nevettetni és aki intellektuálisan a társam tud lenni, mimt valaki, aki csak jól néz ki, de ezekből egyiket sem hozza.

Tudom, az inceleknek ez elképzelhetetlen, pedig így van (Jelzem, nem vagyok dagadt és kifejezetten szépnek tartanak, szóval ezeket a kliséket hagyjuk is).

tegnap 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Jól van Jabba, ülj le a helyedre

tegnap 23:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!