Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés

Ezek a jelek utalhatnak rá?

- viccelődés gyakran félreértés útján szándékosan, jót nevet a vicceimen és én is az övéin

- nem gyújt rá a kocsiban ha én is benn ülök

- jókat beszélgetünk, pl.: ki kicsoda, micsoda, történetek, ki mit szeret

- udvarias

- előfordult hogy felderült az arca mikor meglátott

- érdeklődést mutat affelé amit mondok

Remélem nem értem félre mert nekem tetszik

Arra várok hogy ő kezdeményezzen

Ma vagy pénteken pl.: mentünk a kocsival és valamit nem ért el és ahogy hátranyúlt azért a dologért elég közel hajolt és volt hogy mikor sebességet váltott hozzáért a lábamhoz de bocsánatot kért.

Nem tudom mit jelenthet de az exéről is beszélt...nem durvaságot csak megemlítette.

dec. 21. 00:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mit jelentethet ez?

A hódításairól beszél - lehet arra kíváncsi hogy féltékeny leszek-e?

dec. 31. 00:08
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Kocsija van.. mar itt buko., gyalogossal nemcallsz le?!
dec. 31. 00:39
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

"A hódításairól beszél - lehet arra kíváncsi hogy féltékeny leszek-e?"

Nem, egyáltalán nem érdekli mit vált ki belőled azon kívül, hogy szét fogod rakni. Nem ismerkedni akar veled komoly kapcsolat céljából hanem a beetetési időszakban vagy. Vagyis flörtölget, "véletlen" hozzád ér és arra az útra terel téged, hogy te mássz ő rá, hogy aztán a szemedbe vághassa, hogy ő csak élt a lehetőséggel és a te hibád, hogy oda került a sor.

Ha tényleg érdekelnéd - több mint szex - akkor már rég elhívott volna sütire "csak mint jó kollégák", vagy konkrétan randira.

Egyáltalán nem szégyenlős, nem bizonytalan veled kapcsolatban hanem tudja, hogy meg fog téged kapni egy/pár menetre és elég hozzá az amit csinál veled.

Mármint amit felsoroltál.

Hülye lennél kezdeményezni bármit is. Inkább be kéne fejezni a koketálást, szórakozásgatást vele, de ha te puffani akarsz akkor mindent bele!

dec. 31. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Várhatsz ameddig akarsz, de minél tovább vársz annál inkább egyértelműbb, hogy a skalpok közé sorolna. Ugyanis nem lehet rá tényleg rásózni, hogy tutyimutyi alkat mert elszórakozik ő veled. Szinte biztosan leeesett már neki, hogy neked bejön és azért húzza az időt, hogy minél jobban belebolondulj hiszen akkor ameddig csak szeretne használgatni fog. Hidd el hogyha nemcsak a következő strigula lennél a szemében már túl lennétek pár randin, sőt lehet már egy párt alkotna veled. Én egyetértek az utolsóval mert ami köztetek történik kölcsönös és nem igaz, hogy ő azt nem látja, vagy nem mer szintet ugrani. Nem akar, maximum bizonyos idő után előszed mint B/C/D terv és előtte másokkal randizik, bár lehet barátnője lesz csak nem te leszel az...
dec. 31. 18:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló: Köszönöm a válaszotokat. Így belegondolva tényleg így van amit sajnálok mert nekem tényleg tetszik. Nem adom be a derekam hiszen nem vagyok könnyen kapható.
jan. 1. 09:09
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

"Nem adom be a derekam hiszen nem vagyok könnyen kapható."

Nem úgy tűnik ha kiemelted a kérdést csak szólok...

Szerintem a 13&14 mint gondoltad eléggé jól elmagyarázta a szitut. Érthető, hogyha tetszik és a közeledben van nehéz elérni, hogy semleges legyen. Viszont ha nem építed le minél gyorsabban és nem teszel tényleg úgy mintha hidegen hagyna akkor megfogod csúnyán ütni a bokádat.

Tulajdonképpen ha nem nézed a saját érdekeid miszerint ne kelljen szenvedni miatta akkor fogsz sokkal jobban mint most. Mert egyáltalán nem tart téged többre mint egy kis egótunning és lehetőség testi kielégülésre.

jan. 9. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!