Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy tetszek neki?
Figyelt kérdés
Ezek a jelek utalhatnak rá?
- viccelődés gyakran félreértés útján szándékosan, jót nevet a vicceimen és én is az övéin
- nem gyújt rá a kocsiban ha én is benn ülök
- jókat beszélgetünk, pl.: ki kicsoda, micsoda, történetek, ki mit szeret
- udvarias
- előfordult hogy felderült az arca mikor meglátott
- érdeklődést mutat affelé amit mondok
Remélem nem értem félre mert nekem tetszik
Arra várok hogy ő kezdeményezzen
Ma vagy pénteken pl.: mentünk a kocsival és valamit nem ért el és ahogy hátranyúlt azért a dologért elég közel hajolt és volt hogy mikor sebességet váltott hozzáért a lábamhoz de bocsánatot kért.
Nem tudom mit jelenthet de az exéről is beszélt...nem durvaságot csak megemlítette.
Ki hány éves? Honnan ismeritek egymást? Más emberek társaságában hogyan viselkedik, hasonlóan, mint veled vagy rád jobban odafigyel? Ezek nem mellékes dolgok, mert a leírtak alapján tetszhetsz is neki, de az is lehet, hogy szimplán udvarias, kommunikatív és csak kedvel mondjuk.
dec. 21. 04:03
2/16 A kérdező kommentje:
Én 34 ő 32, munkatársak vagyunk, én úgy tapasztaltam/láttam hogy nem olyan beszédes és csendesebb (amikor láttam más kolléga társaságában), volt hogy beteg lett és mondta hogyha beteget jelentett volna akkor is vitt és hozott volna a munkahelyre
dec. 21. 06:03
3/16 anonim válasza:
Amíg nem adsz neki egyértelmű jelzést, addig nem fog kezdeményezni, ha ilyen a személyisége. Ezek azért elég alapvető dolgok szerintem, normális ember legalábbis udvariasan viselkedik. "Arra várok hogy ő kezdeményezzen" ezzel az erővel az általad leírtak alapján a sült galambra is várhatsz, mivel ez egy kétoldalú dolog, illetve a férfiak másképp gondolkodnak, mint a nők.
dec. 21. 07:58
4/16 anonim válasza:
Ezek kb. semmit, de tényleg semmit nem jelentenek olyan értelemben hogy tetszel neki. Két jó kollégánál vagy ismerősnél ezek sima alapvető dolgok. Olyannak is lehetsz ilyen, aki még csak nem is kedvelsz, de muszáj udvariasnak lenned mert pl. kollégád. Vagy csak simán ilyen a modorod. Ennyi erővel a férfiak 80%-nak tetszem, ha ilyen dolgokat "jelnek" veszek. Sima udvariasság, nem több.
dec. 21. 13:34
5/16 A kérdező kommentje:
3. válaszoló hogy adhatnák neki jelzéseket?
dec. 21. 14:20
6/16 anonim válasza:
Ha hozza-viszi a csajt munkába, illetve vinné akkor is ha beteg, azért akkor az egyértelmű, hogy tetszik nekik a nő. Szerintem a fickó azt hisze, ő nem tetszik neked. Vagy nem elég bátor lépni valamit.
dec. 21. 14:58
7/16 A kérdező kommentje:
Alapvetően elég visszahúzódó vagyok...hogyan érhetném el hogy ő kezdeményezzen utolsó válaszoló ( 6. )
dec. 21. 15:33
8/16 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy több vagy neki egy szimpla munkatársnál.
Menjetek (hívd) már el forraltborozni valahova holnap! ;)
dec. 21. 18:52
9/16 A kérdező kommentje:
Hogyan adhatnám a tudtára hogy tetszik nekem? Hogy tudja de mégis ő kezdeményezzen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!