Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt, miután a házasságodban elmúlt a szerelem?
Nálunk már szerintem nincs. Vagyis az én részemről biztosan nincs szerelem. Hogy mi történik, hát élünk ugyan úgy ahogy addig míg volt szerelem. Mindenki végzi a saját feladatát, az évek alatt kialakultak szokások, én vacsival lepem meg, ő virággal, ajándékokat rejtünk el a másik autójában vagy a szekrényében. Járunk moziba, színházba, sokat beszélgetünk. A szexel sincs gond, kívánom még mindig, vonzó férfi, ő is benne van a dologban, nem kell noszogatni.
Csak nincs már az az egész világ forog velem amikor megcsókol érzés.
Természetes, hogy elmúlik a szerelem, és szeretté változik.
Ha csak annyi a baj, hogy nincsenek pillangók a hasadban, de egyébként jól megvagytok, megértitek, szeretitek, támogatjátok egymást, ágyban is rendben minden rendben, akkor érdemes elgondolkodni, megéri-e válni. Mert a szerelem idővel langyulni fog az új házasságban is előbb-utóbb.
Ha viszont olyan szinten nem szereted már, hogy nem érdekel mi van vele, nem vonzódsz hozzá testileg sem stb, akkor lehet, itt az idő elengedni egymást, hogy másik, jobban hozzátokillő társat találjatok magatoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!