Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigy vagyok, ha nem szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigy vagyok, ha nem szívesen adom oda a páromnak az autót?

Figyelt kérdés

A háttértörténet:

A párommal évek óta együtt élünk, régebben volt egy idős autója, de már évek óta nincs. Városban élünk, valóban nem szükséges a mindennapokhoz, de sokszor éreztem azt, hogy sokkal kényelmesebb lenne programokat szervezni autóval akár együtt, akár külön. Szeretünk jönni-menni együtt, illetve én barátokkal is sokat megyek, vagy egyedül is, ha senki nem ér rá szabadnapokon.

Nos amikor felmerült 1-2 éve a téma, párom egyre azt fújta csak, hogy nem kell autó, fölösleges, stb.

Én meg szerettem volna, ezért gyűjtöttem egy évet, megcsináltam a jogosítványt és megvettem pár hónapja az autót. Mivel szerinte nem kell, így egyedül vettem, egyedül szervizeltem le vásárlás után, én tartom karban, én takarítom, stb.

Eleinte úgy volt, hogy ha meg is lesz , ő aztán azt nem fogja vezetni sosem. Na mostmár megvan egy ideje és lám, néha csak-csak elkéri.

Oda szoktam adni, ha nekem nincsen olyan dolgom, amihez kellene, de őszintén, nem szívesen. Ezt neki nem mondom, elvégre azért van, hogy használjuk, de mégis bennem van az, hogy ő annyira fújta, hogy nem kell és fölösleges, aztán most mégis milyen jó neki is, hogy kéznél van.

Tudom, ez legyen az életben a legnagyobb problémám, de én most rosszul érzem magam amiatt, hogy rossz szájízzel adom csak neki oda.

Ti mit gondoltok?

dec. 17. 21:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
25%

"Ti mit gondoltok?"

Gyerekes vagy...

dec. 18. 09:05
 22/22 anonim ***** válasza:
82%

Megértelek. De. Amikor úgy veszel autót, hogy a veled egy háztartásban élőnek nincs, akkor bele kell kalkulálnod, hogy neha megosztod vele. Ugyanis ő nem vett, es te annak tudatában vetted, hogy ő nem akar. Ő tovabbra sem akar, ha eladod ezt a kocsit, nem fogja zavarni, de ha ott a kocsi, nyilván neha jól jön.

A masik, hogy ilyen hozzáállással, hogy ez csak az enyém es nem akarom odaadni, nem lehet hosszú távú együttélős parkapcsolatot működtetni.

dec. 18. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!