Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran mondod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran mondod a párodnak szereted?

Figyelt kérdés

Az én barátnőm napi szinten szól érte hogy mondjam. Már nincs értéke ennek a szónak, elcsépelt lett.

Pedig a tetteimmel éreztetem vele hogy szeretem. 8+éve vagyunk együtt.

ma 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Napi szinten. De tényleg szeretem nem csak mondom.
ma 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
én úgy naponta 20x. Igényli a párom. Nekem meg nem esik nehezemre mondani
ma 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán 🫣. Szeretem, és ezt tudja is, de szóban nagyon ritkán mondom, és ő is. Éreztetjük egymással tettekkel, de egyikünknek sem erőssége szóban romantikusnak lenni. Korábbi kapcsolatainkban ez mind a kettőnknél probléma volt, szóval örülök, hogy ebben egymásra találtunk.
ma 12:04
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
#3 hogy nehéz kimondani azt, hogy szeretlek? xd
ma 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Naponta többször. Sokszor megölel, meg én is őt, így ahhoz párosul. Ha nem itthonról dolgozik, akkor sokszor hív, akkor is minden alkalommal mondjuk egymásnak. Mindig kézen fogva járunk, szeretünk összebújni.

6 éve együtt, 2 éve házasok.

ma 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szintén naponta öleléssel.
ma 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Mikor már nem jelent semmit, ha ő mondja, és neked is egyre nehezebb kimondani. Mikor már régen elmúltak az érzések. Szét is mentünk, és jobb is így.
ma 12:33
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

A pasitól függ.

Annak aki rajong imád, naponta elmondja nekem hússzor is csillogó szemekkel, annak én is ezerszer is.

Ha meg olyannal járok akinek nehezére esik kinyögni félévente egyszer is annak meg kb soha nem mondom. Ilyen érzelmi sivár emberekkel amugy nekem rémálom a kapcsolat. Nem tervezek ilyenekkel hosszutávon.

ma 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Jobban szeretem, mint ahányszor mondom, de talán naponta egyszer azért előfordul. Ha ő mondja, akkor legalább egy "Én is Téged" elhangzik tőlem is.

Semmilyen téren nem az a jellemző rám, hogy a szavaimmal fejezzem ki magam, így ez sem jut eszembe túl gyakran. A férjem viszont sokkal közlékenyebb és lételeme a kommunikáció, így tudom, hogy neki fontos, hogy hallja.

ma 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Gyakrabban írsz ki róla kérdést, mint ahányszor mondod neki. Miért áltatod magad azzal, hogy szereted? Nem igaz.

ma 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!