Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbeszeltuk egy sraccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbeszeltuk egy sraccal, hogy ma talizunk, de vegul lemondta, normalis a reakciom?

Figyelt kérdés

Nem randi lenne, csak egy tali, online ismertem meg.

Ma mentunk volna etterembe, delutan irt hogy munkaban tuloraznia kell, bocsanatot kert meg kerdezte hogy kovetkezo alkalomra at tudjuk e tenni a talit.

Alapvetoen vegul is orulok nem jott ossze, mert k.o. lettem egy elozo esti ceges bulitol. Viszont kicsit gyanakvom, hogy nem e egy lekoptatas volt e ez a srac reszerol. Nem is irt azota.

Igazabol megirtam, hogy semmi gond meg megkoszontem, hogy szolt.

ma 00:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha annyira talizni akart volna, akkor megtette volna túlóra után, és nem lemondja.

Jobb dolga akadt, ezek után én egy betűt nem írnék neki, ha el is hívna nem valószínű, hogy mennék.

ma 01:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy ez nem randi.

Kettő bármi közbe jöhet és nem mindegy milyen munka.

Ha randi lenne lehet nem mondta volna le.

ma 01:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikor a nők mondják vissza utolsó percben? Az ramdi lenne! De itt nem az, de mégis annak veszed.
ma 05:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normális a reakciód, a srác is időben szólt, és simán lehet, hogy már alszik.
ma 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!