Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel 3-4 eve talalkoztam sotetben 1x, az vajon megismerne ennyi ido utan?
Figyelt kérdés
Latott rolam akkor par kepet is de nagyon masak voltak azok a kepek mint amilyen most vagyok.
Sotet volt es ugy latott szemelyesen egyetlen egyszer. Csokoloztunk is.
Vajon emlekezne ram ennyi ido utan?
tegnap 22:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
1/5 A kérdező kommentje:
Amugy nem is nagyon lattuk egymast. Az utcan talalkoztunk es ott latott a kocsiba max 5 percig. Nem volt felkapcsolva sem a vilagitas.
tegnap 22:55
2/5 anonim válasza:
Emlékezni emlékezhet, de az biztos, hogy nem érdekled, mert akkor kiderítette volna az elérhetőségeidet.
3/5 anonim válasza:
Nem latatok egymast a sotetben 5 percig lvpltatok egyutt , csokoloztatok 3-4 evvel ezelott., szerinted nem keresett volna rnnyi ido alatt? De meg csak latni sem akart..
4/5 A kérdező kommentje:
Elotte sokat beszeltunk, tudta ki vagyok. Elore megbeszeltuk a talit de nem akartunk folytatast.
Annak orulnek ha nem emlekezne ram, eppen ezert kerdezem.
tegnap 23:50
5/5 anonim válasza:
Mert miert? Ugyan az lesz a munkahelyed ahova o jar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!