Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertke olyat, olyanokat aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertke olyat, olyanokat aki évek óta nem tudja feldolgozni hogy elhagyta a párja újat pedig nem talál?

Figyelt kérdés
ma 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos, ismerek 😔, a volt férjem. Nagyon bánt, meg sokszor okolom magam, hogy ennyire kiábrándult a nőkből, hogy mennyire megbánthattam, fájdalmat okoztam neki.

2018-ban váltunk el, azóta egyedül él. Nagyon rendes férfi, ha kicsit akarná, lenne barátnője. Gyakran beszélünk a gyerek miatt, néha erre is rákérdezek. Azt mondja, hogy nem akar több kapcsolatot. Szexpartnerei vannak, de azok se tartósak.

Nagyon rossz nekem is, magamat okolom, hogy egy rendes férfit ennyire megbántottam.

ma 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Már öngyilkos lett. Olyan húsz év után váltak el. Voltak kétségbeesett próbálkozásai, hirtelen újranősült, majd pár hónap múlva elvált és felakasztotta magát.
ma 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
persze
ma 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Sok ilyen van, közvetlen környezetemben is.Egyébként sok esetben talàlna az ember, csak tulajdonképpen nem akar, mert képtelen rà, nem nyitott.

Egyébként pedig sokàig így voltam én is.

ma 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy jol kinezo no barmikor talal ujat. Barhol. xd
ma 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:

TalàlNA,HA akarna,mondjuk így.

Nem a külső itt a lényeg, hanem hogy szeretsz valakit,akit nem kaphatsz vissza,de nem is kell màs!!!...

ma 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!