Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz gyerekes nőként ismerkedni?

Figyelt kérdés
A pasik jó része eleve kizárja hogy gyerekessel ismerkedjen és a jó partik és normálisak amúgy is általában foglaltak.
dec. 11. 16:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

Visszakérdezek!

Miért olyan nehéz gyerekes nővel ismerkedni?

Miért nem képes egy gyerekes, egyedülálló, pláne 30 vagy 40 feletti nő elfogadni egy férfi közeledését?

NEM! Nem arról beszélek, hogy az első csövest vigye haza, aki részegen utána üvölt, hogy "Gyugnyálak!".

Arról beszélek, hogy miért nem jó nekik egy 40-50 éves férfi? Miért nem jó nekik egy 180 alatti pasi? Miért baj, ha a pasi nem szeret utazni, meg társaságba járni? Vagy miért baj, ha nincs kocsija, Budapesten, a belvárosban lakva?

Fel kéne nőni, és reálisan belátni, hogy a nőnek is lefőtt a kávé. Mert azért a hazai átlag gyerekes, elvált, 40-es nők 99% -a nem egy Köböl Anita kaliber.

dec. 11. 19:21
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
Sok fontos kérdés vetődik fel, amikre lehet nem is gondoltál még! Hol lakunk, ha minden stimmelne is, kinél férünk el jobban, nálad vagy nálam? Egy közös új otthonba rizikós belevágni, mert mi van, ha mégis szétmegyünk? Jól kijönnek-e a gyerekeink? Mert édes kevés, ha mi szerelmesek is vagyunk? Mik az elvárások egymás gyerekei felé, mit várunk el egymástól ezen a téren? Mert ha együttélünk, hülyeség, hogy ne neveljük egymás gyerekeit! Pénzügyek? Közös kassza vagy külön? Közös gyereket akarnál még? Na és a programok? Kettesben? Mikor, hogyan? És még folytathatnám!
dec. 11. 19:32
 23/30 anonim ***** válasza:
50%

#21 nem tudtam ki az a Köböl Anita, így meggugliztam. Hát oké... Tőle kéne hasraesnünk? De komolyan? :D

De amúgy tökmindegy hogy néz ki ez a Köböl Anita, ettől még nem lesz vonzó egy 30-40 éves nőnek (gyerekkel vagy anélkül) egy 50 éves papi, pláne még idősebb.

dec. 11. 19:43
 24/30 anonim ***** válasza:
53%
Hát reálisan nézve nem hiszem, hogy egy 50 éves férfi legfőbb álma az volna, hogy gyerekezzen!
dec. 11. 19:49
 25/30 anonim ***** válasza:
7%

Sok pali a pénzt félti inkább a gyerektől.

Majd becarnak hogy nehogy egy csokit is vinni kelljen a gyereknek.

Egyik exem átjött többször, bezabálta az ovis lányom chokapikját és soha nem hozott semmit, mindig üres kézzel jött.

Na de még fiatal voltam, azt hittem hogy ez a csúcs.

Ma már szóba nem állnék ilyennel.

A gyerekem az első.

dec. 11. 22:19
 26/30 anonim ***** válasza:
77%

25 Az oké, hogy a gyereked az első. Tök természetes és helyes dolog.

Csak ne várd, hogy egy idegen kölyök másnak is az első legyen...

dec. 12. 00:26
 27/30 anonim ***** válasza:
75%
Ez igaz uccsó, de azért egy gyereknek néha lehet venni valamit, attól függetlenül hogy nem az apja.
dec. 12. 05:06
 28/30 anonim ***** válasza:
89%
Én női oldalról tudok válaszolni. Mi nők sem akarjuk más gyerekét meg volt házastársát az életünkbe, a férfiak is így vannak vele. Közös, tartalmas programokat akarnak, nem játszóházat, ugrálóvárat meg gyerek élményparkot. Senki nem akar utolsó lenni a sorban.
dec. 12. 08:20
 29/30 anonim ***** válasza:
Én ismerkednék, de hát... :D
dec. 12. 12:40
 30/30 anonim ***** válasza:
89%
A gyerekesek reménytelenül nem kellenek senkinek, nincs spontanaitás csak nyűglődés a folytonos alkalmazkodás miatt, más gyerekét kevesen viselik el.
dec. 12. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!