Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz gyerekes nőként ismerkedni?

Figyelt kérdés
A pasik jó része eleve kizárja hogy gyerekessel ismerkedjen és a jó partik és normálisak amúgy is általában foglaltak.
dec. 11. 16:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
5-nek igaza van! Ha valaki családot akar, az általában sajátot szeretne, aki meg nem akar, az mért ismerkedne gyerekessel? Egy szó, mint száz, gyerekeshez gyerekes való, csakhogy rohadt nehéz olyat találni, akivel minden klappol. Gyerekkel sokkal megfontolandóbb, kit enged be az ember az életébe.
dec. 11. 17:48
 12/30 anonim ***** válasza:
26%

Ezt a kérdést gyerekes elvált nőként sem értem. Igen, egy bizonyos kor fölött ha a pasi hosszú ideje szingli, az nem véletlen. A normálisak kapcsolatban vannak. Meg a selejt jórésze is. Eleve olyat is nehéz találni, aki épp szingli és alkalmas is kapcsolatra. Aztán jön minden más, hogy mennyire illünk össze, de normális esetben egy gyerekkel ismerkedő nő azt is figyelembe veszi, hogy a gyerekre milyen hatással lesz a kapcsolat, mennyire kompatibilis a pasival, annak a gyerekeivel, kutyával, macskával, idős szülőkkel, mindenkivel. Itt már rohadtul nem igaz, hogy egy kapcsolat két emberről szól.

Nehéz? Az. De aki párt keres, az legyen ezzel tisztában.

A másik lehetőség, hogy keresel valakit csak szexre, akivel kellemesen eltöltöd a szabadidőt, és soha az életben nem találkozik a gyerekeddel, te se az övével, ha esetleg van neki.

A harmadik lehetőség, hogy nem foglalkozol a pasikkal, mert jobb egyedül, mint egy xar kapcsolatban.

dec. 11. 17:48
 13/30 anonim ***** válasza:
30%

Ha jó nő vagy gyerkkel sem nehéz.

Fél éve vagyok párommal, napi szinten írnak rá itt-ott. Próbálkoznak nála.

dec. 11. 18:43
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy sokan tekintik könnyű prédának, akit ágyba vinnének, nem jelent semmit, nyugi. Komoly pasi ezek között nem lesz.

dec. 11. 18:48
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el a kérdést, és a rá adott válaszokat! Én megtettem, és azóta kerülöm is a gyerekes nőket. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
dec. 11. 18:48
 16/30 anonim ***** válasza:

#14 Nem fog kiderülni mert nyilván nem reagál rájuk.

De ez a mindenki csak dugni akar hozzáállás elég negatív, így tényleg nehéz.

dec. 11. 18:53
 17/30 anonim ***** válasza:
83%
Mert nehezített pálya, a kapcsolati dinamika másképp alakul. Aki családot szeretne, az sajátot akar, aki meg nem, annak a másé sem kell.
dec. 11. 18:55
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
13-as, az hogy próbálkoznak, az csak egy dolog, nehogy azt hidd, ezek a pasik komolyan terveznének is vele, nem együttélni akarna a többség, csak összejárogatni.
dec. 11. 19:05
 19/30 anonim ***** válasza:
78%

mert nem akarok foglalkozni más gyerekével

szerinted miért nehéz?

dec. 11. 19:09
 20/30 anonim ***** válasza:
84%

Azt, hogy általában miért nem tetszik a gyerekes nő a férfiaknak, nem tudom, de el tudom mesélni a saját indokaimat.

1.: a gyerekes nőnek mindig a gyerek lesz az első, én csak második lehetek. Ez nem baj, jó, ha mindennél jobban szereti a gyerekét, viszont egy hagyományos kapcsolatban van némi idő, néhány hónap vagy év, amíg csak a férfi és a nő van, egymásra figyelnek, utána jön a gyerek, ami háttérbe szorítja a férfit a nő szemében. Ha a nő eleve gyerekkel érkezik a kapcsolatba, ez nincs meg, pedig nekem szükségem van rá.

2.: a gyerekkel sokszor együtt jár az apja is. Én nem szeretem, ha a párkapcsolataimban ilyen-olyan módon ott van az ex, márpedig ha van gyerek, akkor megvan a joga és lehetősége, hogy ott legyen. Jön Karcsika óvodai ballagására, hiszen az övé a gyerek, vele kell aláíratni ilyen-olyan nyilatkozatokat, amihez mindkét szülő kell, rendszeresen van láthatás, esetleg bele is akar szólni a gyerek életébe - amit amúgy bizonyos mértékig megtehet, mégiscsak az ő gyereke. Aztán ki tudja, nem fogja-e ellenem hergelni a gyereket, mert sajnos ilyen is van.

3.: jelenleg nem olyan az egzisztenciám, hogy beleférne egy gyerek is. Ez elég nagy szégyen a 30-as éveim második felében, de sajnos így alakult. Más is lehet vele így: egy nővel kettesben még el tudná képzelni az életét, de a gyerek óriási kiadás és nem biztos, hogy ezt egyből megengedheti magának.

dec. 11. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!