Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22, 32. Lehetséges?
Kb egy hónapja bekerültem egy lakóközösségbe, az egyik tagot ki kellett tenni (rendőrség kint volt stb) és nekünk kell új lakótársát találni.
Ezt, és mellette számos eseményt nagyon nehezen kezel, állandóan stresszes, nem sajnáltatja magát, de tényleg nagyon nehéz neki, viszont sok terhet le is vettem a válláról, ezért hálás is nekem.
Ma hajnalban rámírt hogy ébren vagyok-e mert összetörték a szívét.. lelkiztünk kb 2 órát, és -klisé- ekkor realizáltam igazán hogy ez a nő milyen csodálatos…
Mellette voltam eddig mindenben, rengeteget segítettem neki, és megbízik bennem. Felhozta hogy mindig is csak fiatalabb barátai voltak, és a nagyszülei között 20 év van, ettől függetlenül mennyire szeretik egymást. Szólt még a beszélgetés arról hogy “belül” nem 22 vagyok, én koravén :)
Azt érzem(de ő is mondta) hogy a személyiségünk nagyon hasonló. Szerintem boldogok lennénk egymás mellett.. (tudom mit gondolsz erről :))
Megéri vajon megpróbálni? Normális esetben ez fel sem merült volna bennem és ahogy ő viselkedik csak a stressz-e.. megint épp annyira tanácstalan vagyok mint az első előtt ..
Ez egy személyiségsérült, beteg, balhés. Ráadásul manipulatív. parazita, élősködő.
Te meg gyenge jellem vagy, bizonytalan önmagadban.
Ha most hagyod magad, sosem szabadulsz és tönkretesz.
A legtipikusabb, hogy úgy akar beférkőzni a kiszemelt gazdatest lelkébe, hogy sajnáltatja magát.
Te meg fordulj pszichológushoz.
"Ma hajnalban rámírt hogy ébren vagyok-e mert összetörték a szívét.. lelkiztünk"
Vagyis lelkiszemétláda is vagy azon kívül, hogy egy papucs vagy a szemében aki ugrik segíteni hátha rád fanyalog. De esze ágában sincs, egyszerűen csak kihasznál.
Wao, nem hasonló kategóriás válaszokra számítottam. Nem tagadom, valóban gondolkozok a szavaitokon, de fontos azthiszem megérteni hogy amit leírtam az az én szemszögem, és nem fogom részletezni, de ha nekem ennyi problémám lenne mint ami az elmúlt hónapokban a nyakába szakadt, biztos hogy én ezt mind rosszabbul viselném.
Naív vagyok gyakran, igen. De jó emberismerőnek hiszem magam, és nem hinném hogy igazatok van, manipulál, már csak azért sem, mert semmi haszna nem lenne belőle
Nincs haszna belőled amikor segítesz neki?
"Mellette voltam eddig mindenben, rengeteget segítettem neki"
Ezt te írtad kérdező.
Szerinted ugyan minek beszél veled? Kihasznál és te hagyod. Folytasd tovább engem aztán nem zavar. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!