Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék őszinte, ha félek a következményektől? L
Van egy 1 éves kapcsolatom de sosem mertem elmondani neki hogy mi történik nálunk otthon.
Úgy tudja hogy a szüleim nem élnek jól, faterom iszik, sok a veszekedés stb. Valójában nem erről van szó, hanem arról hogy ők a nevelő szüleim és a nevelőanyám férje valóban iszik és erőszakos, molesztál sokszor. Félek hogy ha megtudná hogy van barátom akkor mgé rosszabb lenne minden és a barátom előtt is kellemetlen helyzetbe hozna.
A sok hazugság lassan már kezd az agyamra menni, hogy nem lehetek őszinte a barátommal mert félek hogy ő is elítél emiatt, amiért nem jöttem el onnan és hagytam megtörténni azokat a dolgokat. Mit csináljak?
Amik történtek veled, az nem a te hibád. Segítségre van szükséged.
Ha a párod emiatt elítélne, akkor jobb ha nem maradsz vele.
Itt nagyobb gond van annál, mint hogy mit gondolna rólad a barátod.
Megerősítve az előző válaszolókat, neked segítség kell, ki kell emelni téged a nevelőapád mellől mihamarabb!
Hogy jól értem-e: igazából az általad elmondottak és a tény sok dologban összecseng, csak nem mondtad el, hogy nevelő szülők, hanem édesszülőkként kommunikáltad. A molesztálással mi a helyzet, abból mit kommunikáltál?
Igazából nem lehet, hogy a párodnak mesélsz őszintén a hátteredről és amíg nem érzed magad késznek rá, addig nem jelented be otthon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!