Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk a nagybátyámmal akinek ilyen brutál kapuzárási pánikja van?
2 éve kezdődött amikor betöltötte az 50 évet, elkezdett teljesen kifordulni önmagából. Vett egy fullos sportkocsit, teljesen megváltozott az öltözködése, frizurája, furcsán viselkedik. Nem rég kiderült hogy lett egy lotyója kb 1 éve már, aki 15 évvel fiatalabb nála, az összes megtakarított pénzét ( milliókat) rá költött/ oda adott a nőnek, aki egyébként egy világi k.rva, ismerjük régről.
Nagynéném teljesen ki van készülve, nem bírja elhagyni mert szereti együtt vannak 30 éve már, nagybátyám már nem is titkolja otthon sem, beszélni se lehet vele mert védi a csajt, közben ő meg csak kihasználja, hazudik bolondnak nézi, van még bátyám mellett több hapsija is, hiába mondjuk bátyámnak, dili , szerelmes , el van varázsolva. Közbe a nő meg kisemmizi, most már ott tart, hogy kölcsön kért a haverjától, hogy fent tudja tartani a látszatot a nő előtt, mert amilyen jómódú volt, most olyan nullán van.
Kocsit, telefont ruhákat ékszereket stb vett a nőnek folyamaton.
A nőnek szólva lett hogy lépjen ki a családból, de csak nevetett.
Nagynéném azt mondta megveri, erre nagybátyám azt mondta, hogy ő fogja elverni ha hozzá mer érni ahhoz a szerencsétlen nőhöz.
Iszonyatosan sokat hazudik és estig kimarad, azt mondja dolgozik, ami tuti nem igaz.
Meddig tart ez a kapuzárási pánik?
Van erre valami megoldás?
Nagynéném teljesen leépül mellette, nyugtatót kezdett el szedni, nem bírja feldolgozni, sem elhagyni.
Mit lehetne tenni segítsetek nekem, hogy segíthessek nekik. Mindig olyan szépen megvoltak, igazi minta házasság volt .
És ezek mellett egyébként bátyám folyamatosan azt állítja hogy szereti nénjémet.
Nem arról van szó, hogy nem tud más férfire nézni, hanem nem meri otthagyni a palit mert érzelmileg, anyagilag kötődik hozzá.
Csodapirula meg nincs ami féken tartaná ezeket az embereket, mivel teljesen a másik nő hatása alatt áll, sajnos biztos, hogy késő lesz, mire az öreg ráébred, hogy rendesen kihasználták.
Volt egy sztori. A feleség kitalálta, hogy vegák lesznek. Nagyon szépen működött is a dolog, a feleség boldog volt, a férje bólogatott. Aztán egyszer véletlenül kiderült, hogy a férfi hazafele mindig eszik egy hamburgert.
Nos, most ezt fordítsd át szexre, illetve a kérdésre. Hiába üldözöd el a fiatal lotyót, mindig lesz másik, ahogy hiába záratnál be egy hamburgerest, mindet nem tudod bezáratni. Mi a megoldás? talán nem kéne természetellenesen vegának állni, pláne ha nem akarja mindkét fél.
Itt már sokat nem lehet tenni. S nagynénédnek egyből be kellett volna adnia a válást, legalább az ő pénzét nem tudta volna a papi elszórni, és kapná a gyerektartást a három pulyára. Most meg, mivel házasok, a hitelek fele is az övé, ha kezes, akkor rajta is be lehet hajtani.
A rossz hír, hogy ezt a nagybátyád is pontosan tudja, ezért marad papíron házas. Nem annyira hülye az öreg, csak tudja, hogy ilyen punit csak pénzért kapni az ő korában, másért nincs vele.
A legjobb megoldás az lenne, ha a nagynéni AZONNAL beadja a válást, és keres egy nagyon jó ügyvédet.
Én amikor megtudtam, hogy az exem szeretőzött és még a közös pénzünket is költötte, először összeültem a fiammal, tesóimmal, barátnőimmel és eldöntöttem, hogy elválok, de előbb mefizettetem vele az elköltött összegeket. Utánajártam mindennek és beszéltem ügyvéddel, később az exemmel is és vagyonmegosztást csináltunk. Nem egyik napról a másikra léptem, kivártam.
Így már a szerető sem volt érdekes, kissebb lett a vagyona, már nem akarta elszórni. Már maradt volna, de nekem már nem kellett, pedig előtte nagyon szerettem, de ezt nem tudtam neki megbocsájtani. 30 év ment a kukába.
Nyilván nincs hova mennie a nónek ezért marad, meg az összefolyt vagyont a férfi elherdálta, akkor nyilván nem tudja kifizetni a nőt, így mindenki marad a p*csáján, verhetik a fejüket a falba.
Hiába a jó ügyvéd ha a faszinak nincs pénze, tele van adóssággal így is. Így nehéz lesz különülni, még lehet, hogy a nő is fizethet a férje hitelét közösen. A kedves felaljzott férj ki*aszott mindkettőjükkel.
Nagyon nehéz és fájdalmas volt megtudni, hogy szeretőt tartott. Amint kiderült, ő szakított a szeretővel, vagy azért derült ki, mert szakítottak, azt nem tudom (a szerető írt rám bosszúból), de azok után én nem tudtam már sem felnézni rá, sem tisztelni őt, és konkrétan ki akartam törölni az életemből még a szép emlékeket is. Sikerült, nem is szeretek emlékezni az eltöltött 30 évre. A szeretet amit előtte éreztem hatalmas dühvé változott át, ami nagyon lassan csillapodott. Pszihológushoz jártam, magas lett a vérnyomásom. Nem álltam bosszút rajta, mert az nem az én formám, de azt nem is engedtem meg, hogy hülyének nézzen. Elég volt az, hogy el kellett osztani a közösen felépített mindent. Nekem ez nem fájt, mert sohasem voltam anyagias, de az exem szerette a pénzt és tudom, hogy az fájt neki, és tudtam, hogy később az is fájni fog neki, hogy elvesztette a kényelmes kis életét. De mindennek van következménye az életben, én mindig következetes voltam, így betartottam a saját magamnak tett ígéretemet, hogy amint rendbe teszem magam körül a dolgokat, elválok. És elváltam, de nagyon nehéz volt feldolgozni azt, hogy van akinek semmi sem számit, sem 30 év, sem szeretet, semmi.
15# voltam
Hetente 2x 3x, én voltam a bújósabb.
De nem kell a szexre fogni, ha valaki csalni, hazudni akar azzal nekem nincs dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!