Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondom, hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom, hogy milyen jól érzem magamat kapcsolat nélkül, az visszataszító a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Csak mert nem olyan értelemben értem, hogy fúj férfiak, nem kell egy se. :D Csak ha szóba kerül, hogy nincs senkim egy ideje, miért nem Tinderezek, stb, akkor elmondom, hogy nem érzem a kényszert, tök jól elvagyok, élem az életem, minek Tinderezzek, ha nem sírok itthon esténként a magánytól? Eleve élőben ismerkedtem mindig, ott meg majd hozza a helyzet a dolgot, azt nem is lehet erőltetni.

Csak mondjuk ha ez visszajut egy olyan valaki fülébe, aki nekem amúgy szimpatikus lenne, nem fogja azt gondolni, hogy na ennél felesleges próbálkozni, úgyse akar csávót?

dec. 8. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Persze hogy tetszik nekik mert kihívás.
dec. 8. 21:19
 12/19 mikeXxX ***** válasza:
38%
Nemrégiben volt pár közös dolgom egy ilyen nővel aki szintén ezt mondta ő most elvan egyedül ezért nem is próbálkoztam nála pedig a barátnője tudom hogy szeretné ha lenne közöm hozzá de nekem akkor egyből red flag lett ez a nő! 45f
dec. 8. 21:19
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Egyszer találkoztam egy nővel, nagy nehezen igent mondott, hogy eljön velem egy kávéra majd sétálni.

Azt benyögte a randi végén.."De tudod azaz igazság, hogy én egyedül is jól megvagyok nincs szükségem férfira"

A szájából a végén ez úgy hangzott, hogy "bocsi de mégsem kellesz"

A játszadozásokat meg halálosan unom, meg h küzdj egy nőért...vagy kellek neki vagy nem. Ne szórakozzunk.

Nem is kerestem, 4 nap után írt rám, hogy "van valami problémám vele, esetleg nem tetszettem?"

dec. 8. 21:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Na jó, de ezt nem közölném így, ahogy te írtad #13, azzal, aki érdekel, ezek olyan beszélgetésekben kerültek szóba, ahol nem volt jelen olyan férfi, akitől bármit is akarnék. Szükségem valóban nincs férfira, de ha egy van, akit szeretnék, akkor sem mondom a képébe, hogy amúgy nincs szükségem rád, csak szimpi vagy.😂 Nem kell értem olyan értelemben küzdeni, hogy direkt lekoptatom a másikat, hogy próbálkozzon még, a normális viselkedést viszont elvárom, az igaz, hogy simán lelépek, ha valami nem tetszik, mondjuk nem elsőre, de ha azt látom, hogy ez állandó gond lenne, akkor igen.
dec. 8. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
"ezek olyan beszélgetésekben kerültek szóba, ahol nem volt jelen olyan férfi, akitől bármit is akarnék" ---> nyugi akkor meg nincs semmi probléma.
dec. 8. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Aki bele akar olvasni valamit abba, amit mondasz, annak ez a hobbija. Azt jobb is, ha hagyod.
dec. 8. 22:15
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

Ne áltasd magad. A legtöbb férfi egyből ki fog offolni. Meg a feminácitól a femcelig leszel minden.

Az ő álmuk a kis pick me girl, aki eleped, hogy végre legyen valakije, bárki, csak jönne már. Akivel könnyű, akiért nem kell küzdeni, akinek a fas2hiánytól a padlón vannak az igényei, és egyből ágyba is lehet vinni. Aki csak annyit mond el mindenkinek, hogy szingli, tehát szabad a pálya.

Aki azt hangoztatja, hogy jól érzi magát férfi nélkül, az kihívás, meg kemény dió, és erre a 99%-nak nincs kedve meg energiája. Inkább rárepül a könnyű zsákmányra.

dec. 9. 07:48
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
A hímsoviniszta, ill. a nagyon komplexusos férfiaknak lesz ez a hozzáállás antipatikus "mi az, hogy szükséged ránk, te retek nőietlen k...a? miattad sírok a kispárnámba itthon" szint.
dec. 9. 08:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfi személyisége nagyban befolyásolja, hogy hogyan éli meg, ha ilyet hall.

Ha nálam te lennél az, akit meg szeretnék ismerni, és erre látnék esélyt, ez nem tántorítana el

dec. 9. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!