Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondom, hogy milyen jól érzem magamat kapcsolat nélkül, az visszataszító a férfiaknak?
Csak mert nem olyan értelemben értem, hogy fúj férfiak, nem kell egy se. :D Csak ha szóba kerül, hogy nincs senkim egy ideje, miért nem Tinderezek, stb, akkor elmondom, hogy nem érzem a kényszert, tök jól elvagyok, élem az életem, minek Tinderezzek, ha nem sírok itthon esténként a magánytól? Eleve élőben ismerkedtem mindig, ott meg majd hozza a helyzet a dolgot, azt nem is lehet erőltetni.
Csak mondjuk ha ez visszajut egy olyan valaki fülébe, aki nekem amúgy szimpatikus lenne, nem fogja azt gondolni, hogy na ennél felesleges próbálkozni, úgyse akar csávót?
Igen, sokakat eltántorít majd, mert azt feltételezik majd rólad, hogy nem kellenek neked meg sem akarod ismerni-.
Egyébként ez is sokszor egy kifogás arra, hogy bocsi de nem....minthogy a bocsi van barátom...közbe nincs, most nincs erre időm stb.
Nálam az pl kifejezetten pozitív lenne, hogy nem tinderezel. És hogy magadban is jól elvagy, nem keresel kényszerből kapcsolatot. Plusz ezt ha így is fogalmazod meg, hogy nincs benne a másik nemre neheztelés vagy leszólás, akkor értelmes ember számára teljesen pozitív lehet.
Hát ha visszajut valakihez, hogy hogyan reagál rá, az pedig lehet egyfajta intelligencia szűrő is. Mert aki értelmes ember, szerintem nem ezt szűri le belőle, hogy nem akarsz senkit. Hanem hogy nem akarsz mindenáron kapcsolatot, mint sokan mások.
Azzal nincs baj ha jól elvagy egyedül is, ezt te döntöd el.
Nem is lenne ezzel gondom.
De ha ezt így közlöd, az akárhogy is mondják hangozhat lekoptatásként.
8# Igen, nekem is ez a bajom, hogy ez olyan bizarr, maximum ha arra vágynék, hogy valaki, mindegy ki de ma este átjöjjön szexelni azonnal, akkor arra jók lehetnek ezek az appok. De amúgy nem tudom, én jobban szeretem azt a fajta ismerkedést, amikor eleinte csak nézegetjük egymást, aztán elkezdünk beszélgetni és onnan alakul. De amíg nincs ilyen személy, addig én nem szoktam azon búslakodni, hogy de rossz, hogy nincs senkim. Jó a kapcsolatom a családommal, van 2 közeli barátom meg 1-2 aki inkább csak haver, a kollégáimat is szeretem, velük is jókat beszélgetünk sokszor, szóval magányos sem vagyok, hobbim is van.
De most pl. pont van valaki, aki lehet érdekelne (annyira nem ismerem még, szóval semmi komoly), de még előtte beszéltem ezekről a társaságban, amiben ő is benne van, hogy én nagyon jól elvagyok egyedül, illetve az egyik lány is nemrég szakított és benne is próbáltam tartani a lelket azzal, hogy a szingliség előnyeiről prédikáltam neki. :DD Úgyhogy elgondolkodtatott, ez vajon hogy jöhet le egy férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!