Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet-e szeretni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e szeretni egy olyan kararakterű nőt, mint...?

Figyelt kérdés

amilyet Emma Thompson játszik az Igazából szerelem című filmben.

Szerintem nem véletlen, hogy az az egy szál lett tudatosan boldogtalanra hagyva a sztori végén.

dec. 7. 01:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
hu 10-es neked nem sok fogalmad van az életről, kapcsolatokról. Csak súgom hogy egyszer ha párod lesz, ő is meg fog öregedni melletted, öregapó lesz belőle és nagy szükség lesz a fantáziádra. Vagy majd gondolom dobod mikor már megnövesztette a pocakot, mit neked együtt leélt fél élet, nem?
dec. 7. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

11 akkor most arról kezdjünk el diskurálni, hogy 60 felett milyen a párkapcsolat? öregapó, megöregedni... hol vagyunk ettől? Aktív szexuális életet élő emberekről beszélünk, nem speciális esetekről.

Megnövesztette a pocakot... ha szexuálisan nem kívánom, akkor igen, ki fogok lépni, mert nem barátságot, meg lakótársi kapcsolatot keresek, hanem párkapcsolatot.

Ahol bármelyik fél még aktív szexuálisan ott a szexualitást mint a párkapcsolat egyik legfontosabb elemét figyelembe kell venni, ha ezt ki vonod a képletből, akkor onnantól már nem beszélhetünk párkapcsolatról, legalábbis nem olyanról ami mindkét félnek megfelelő. Ha te ettől függetlenül akkor is együtt akarsz élni valakivel, a másik meg kielégítő szexuális életet szeretne, akkor ideje szembenézni vele, hogy a probléma veled van.

dec. 7. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:

persze, te mehetsz majd tovább keresgélni 40-50 évesen is ha nem kapsz kielégítő robotszexet a párodtól, de nem mindenki gondolkozik úgy mint te. férfiak között sem szerencsére.

muszáj felvilágosítsalak, nem létezik olyan évtizedekig tartó kapcsolat ahol kimérve tökéletes pillanatokban mindig lesz őszinte és kielégítő szex, ezt csakúgy elárulom. még a legtökéletesebb kapcsolatban sincs ilyen. 2 ember közös élete általában sajnos mindig egy hullámvasút, rengeteg életbefolyásoló körülménnyel, ami miatt fellépnek esetek mikor a 2 ember nem rezonál, testileg se. a kapcsolat azért van hogy ezzel is megküzdenek, tisztelik egymást és kitartanak egymás mellett ezekben az időkben is, és nem futnak rögtön egy prostihoz mert jaj adott időben nem lettek kielégítve. ez a párkapcsolat lényege

de aki ilyen ösztönlényi szinteken gondolkozik, annak persze fogalma sincs erről

dec. 7. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

13, megint csak ugyanaz mint az előző válaszodnál, amiről itt írsz semmi köze a kiindulóponthoz, amiről én beszélek. Persze ilyen olyan állapotok, hullámvölgyek jönnek mennek. De itt a filmben ez a nő, és tudjuk, sokan vannak még így vele, teljesen beálltak mami üzemmódra. Ez a férfi számára nem kívánatos, pont. Ennyit akartam mondani.

Persze jöttök itt páran ilyen olyan elméletekkel, hogy hát igen mert túl érzékeny és intelligens és túl túl túl mittomén milyen és az ilyen nőket mindig megcsalják és gonosz férfiak stb stb. Gyárthatsz a történetből kiindulva valamiféle ideológiát, amitől könnyebb elviselni az élet nehézségeit, vagy akár azt is választhatod, hogy szembenézel a valósággal. Én elmondtam, hogy szerintem mi lehet a probléma és egyébként tök egyszerű.

A megcsalásba őszintén szólva már bele sem megyek, mert igazából tök felesleges. Erre mindig is úgy tekintettem mint egy rossz kapcsolat tünetét, szóval szerintem sokkal többre megy az ember, ha az oda vezetők pontokat, működéseket vizsgálja meg.

És nem azt akarom most mondani, hogy hogyan kerülhető el a megcsalás, mert nyilván ez magán a megcsalón múlik leginkább, hanem azt hogy mit lehet tenni egy jól működő párkapcsolatért női oldalról. És erről a nőről szerintem ordít, hogy mit mulaszt el.

dec. 7. 22:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!