Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e szeretni egy olyan kararakterű nőt, mint...?
amilyet Emma Thompson játszik az Igazából szerelem című filmben.
Szerintem nem véletlen, hogy az az egy szál lett tudatosan boldogtalanra hagyva a sztori végén.
női szemmel válaszolok, ha nem gond. Klasszikus "mami". Jófej, vicces, jó társ lehet valószínűleg és gondolom jön a nagy kérdés, hogy hogyan lehet egy ilyen nőt megcsalni... Azért mert baromira unalmas, gondolatai középpontjában a gyerekek, család. Lelakott családanya, elkényelmesedett öltözködés, semmi szexuális kisugárzás, nem az a nő, akire felállna szerintem valaha valakinek. Tipikusan az a nő, aki hagyta, hogy elszunnyadjon benne a "szerető" és bedarálta a mókuskerék.
Egyébként a dalba amit hallgatott a végén, egyből beleszerettem ott abban a pillanatban.
A pasikat egyáltalán nem érdekli a nő jelleme. Legyen minél fiatalabb, vékonyabb, minél szebb, meg persze gyerektelen. Akkor lehet egy beteg pszichopata is, lásd a Harley Quinn rajongókat.
Egy Emma Thompson korú nőnek, pláne ha anya, nem lehet olyan jó a jelleme, hogy ezt ellensúlyozza.
Cserébe az ilyen korú, igazán értékes nők teljesen jól elvannak egyedül.
Lehet szeretni, de nem egy ilyen emma thompson-féle, nőista feminista formát, a szuperre belőtt frizurájával.
Ez is csak egy szerep, állítom emma thompson életében nem mosogatott el egy tányért sem.
4-es kicsit buborékban látja az emberiséget, egyfajta halmaz módban, de nem baj, vannak ilyenek is.
"igazán értékes nők"
Ezt leginkább az adott partner mondja majd el, kedvencem, amikor valaki ezt állítja saját magáról...
Rendszerint az igaáz értékesek, a nem igazán értékesek, lásd: egyedül van.
Az én személyes véleményem, hogy nem, hogy az ilyen játszmamentes, odaadó, érzékeny nőket mindig rommá csalják.
Egy nőtől még azt is jobban elviselik, ha exaltált hisztérika, mint, hogy nyugodt és intellektuális legyen.
1,3 vagyok
#4 #8 hiába áltatjátok magatokat ezzel a dumával. jaj igen persze a pasikat nem érdekli az intellektuális nő, meg csak az a fontos, hogy fiatal vékony legyen stb. :D és ezzel már ki is vonjátok magatokat önként a forgalomból. Na pontosan ezért nem tudjátok megtartani a férfiakat, és ezért jöttök fel sírni rendre, hogy nem értitek miért csaltak meg.
Az Emma Thompson által alakított karakterrel nincs semmi baj emberileg, ezt már mondtam, viszont egyértelműen süt róla, hogy mi az amit elront a párkapcsolatában. Én végig azon gondolkodtam, hogy ennek a nőnek hogyan lehetnek ilyen kicsi gyerekei a filmben, ha ma játszódna ez a film simán lehetne a nagyanyjuk is. Teljesen elveszett belőle a nőiesség, totálisan átváltott anya szerepbe.
Az a probléma veletek, hogy képtelenek vagytok férfi szemmel nézni saját magatokra... Úgy nézitek őt mint nő a nőt...de férfiként, most őszintén, tényleg meg tudnád kívánni ezt a nőt? Mocskos fantáziáid lennének róla?
Mert ha férfi aggyal nemet válaszolnál pl saját magadra is, akkor már buktad is a párkapcsolatod.
A férfi zsigerileg szexuális lény, és ezzel a szemmel néz rád. Első a vizualitás igen, na de mindössze szexualitással tartósan sosem lehet megfogni egy férfit. A döntő az EGYÉNISÉG. Ezért igenis rendkívül fontos a humor, az intelligencia mindaz amit ez a nő képvisel. Csak az a gond, hogy a vonzerő, a csábítás, az izgalom totálisan hiányzik a palettájáról. A szeretőnél meg pont fordítva van.
Nőként is több énrészed van, amiket szituációtól függően érvényesíthetsz és lehetsz anya, feleség, vállalkozó, barátnő, és igen lehetsz szerető is. A férjed szeretője. Ezt az énrészt keresik és kívánják a pasik a legjobban.
Szóval a kérdésre válaszolva, igen, szeretni lehet, de tartósan párkapcsolatban vele élni nem, mert a szexualitás eleme teljesen hiányzik a képből. Már elnézést kérek, de senki nem akar az anyjával dugni.
Azzal is egyet értek, hogy ez a típus egyébként tök jól van egyedül is, és simán el tudom képzelni, hogy ő már nem akar egy vadmacska lenni az ágyban. Ez is teljesen rendben van. De ettől még a palik 90%-a így fog működni, ahogy leírtam. De biztos van olyan akinek alig van libidója, vagy aszexuális stb. 60 felett érdemes akkor keresgélni.
Pickme pedig nem vagyok, ez egy oda-vissza működő játék, a férfinak is ugyanúgy meg kell tanulnia egy nő működését, és ahhoz idomulni, ha párkapcsolatban akar élni, de a kérdés nem erről szólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!