Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna téged ha kiderülne,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna téged ha kiderülne,hogy a párod szívesen eszi más nő főztjét?

Figyelt kérdés

dec. 6. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel édesanyám nagyon jól főz, illetve a húgom nagyon finom sütiket csinál, fel is lennék háborodva, ha kifejezné nem tetszését:) Mivel fiatalok vagyunk, gyakran járunk haza, sokszor csak egy kis közös ebédre.
dec. 6. 11:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Heh? Nem zavarna, legalábbis így kontextus nélkül
dec. 6. 11:44
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Meglepődnék, mert nálunk Ő főz :-D

Én anti-nő vagyok ebből a szempontból :-D

dec. 6. 11:56
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Az függ a körülményektől. Nekünk pl volt egy hullámvölgy a kapcsolatunkban,és a párom abban az idöben nem vitt ételt otthonról a munkahelyére. Ott előadta,hogy nem főzök. A munka végén pedig beült egy kocsmába lángost,és melegszendvicset enni,ott pedig a pultos hölgynek azt mondta,hogy nem tudok főzni. Ez engem nagyon zavart,még akkor is,ha csak vendég,és dolgozó viszonyban voltak.
dec. 6. 12:04
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem inkább az a kérdés, hogy azzal a másik nővel milyen viszonyban van. Nem mindegy, hogy a szeretője vagy az édesanyja.
dec. 6. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy másét is szereti vagy az valamilyen aspektusban jobban ízlik neki, nem jelenti azt, hogy a tied rossz volna, vagy nem szeretné.

Most ha végig kell gondolnom, 4 fő főztjét ettem már valaha is. Anyámét, nagymamámét, lánytestvéremét és az exemét. Ettem persze sok más ételt is (pl. a másik ágon nagyapám főzött ebédet, de őt most nem veszem ide, mert most a nőkről van szó) + éttermek + saját magam főzésének eredményét + osztálytárs által készített csemegét is.

De ez a 4 nő, 4 nagyon különböző módon főzött, pedig hárman rokonok és papíron anyám a nagymamától, lánytestvérem meg az anyámtól kapott főzési tanácsokat. Mégis iszonyú más a kaja, hiába ugyanazt készítik. A nagymamáé majdnem mindig "klasszikus" külsejű volt, a hús száraz, és sok dolognak van erősen fűszeres íze. A testvéremé ezzel szemben általában sós, mert ő alapból imád sót enni, akár magában is. Nem érzi a sót. Az anyám minden kaját úgy készít el, hogy iszonyú sűrű lesz. Ez leveseknél érdekes. És sokszor kísérletezik, ami általában jól sül el.

Az exem kajái pedig nagyon eltértek az előbbi 3 ízvilágtól, máshonnan is származott az országon belül, de tuti más volt az ízlése is.

Mind a 4 jó volt egyes szempontokból, de mind a négynek volt "rossz oldala" is, aminél valamelyik másik a háromból biztosan jobb volt.

A legjobb menü amit összeállítanék az úgy nézne ki, hogy a nagymama levese, anyám által készített sütemény, lánytesóm által készített krumpli, mint köret, a nagypapa által készített fasírt, a másik nagyfater által készített és füstölt házikolbász és az exem által készített torta. Ez így verhetetlen lenne.

Legrosszabb pedig a nagymama által készített hús (száraz, nagyon száraz), testvérem által készített töltöttkáposzta (borzalmas íze van és még extra sós is), anyám-műve tökfőzelék, és az ex által egyszer elkészített szerintem brutálisan furcsa "almás-virslis" valami tészta. Almás-virslis! Cukorral a tetején! Már az ötlet is FÚJ!!!

A saját kajáim közül a legrosszabb ízű a pörkölt, egyszerűen mindig elkúrom (NAGYON), a legjobb pedig a Raffello-utánzat sütemény volt, azt még a kollégák is dicsérték.

dec. 6. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Bárki főztjét szívesen megeszem, ha ízlik nekem. Egy étteremben pedig nem is tudom, ki főzte az ételt.

A párod okos ember, és tudja, mi a jó neki.

Engem nem zavarna, egészségére.

dec. 6. 12:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Őőő... nem?? Mármint mi a kontextus? Ha átmennek egymáshoz romantikus vacsozni, mikor a párjaik nincsenek otthon, az azért eléggé gáz szitu lenne, persze, de nem erre gondolnék elsőre egy ilyen infóból, hanem hogy pl munkahelyen főző közösség van, mindig más főz, és akkor olcsón meg van oldva a kaja.
dec. 6. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Ameddig nem tesz nekem rosszalló megjegyzéseket arról, hogy miért nem főzök úgy, mint XY vagy hogy ő emiatt inkább nő, egyáltalán nem.
dec. 6. 17:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Miért kéne zavarjon? Még örülök is neki ha nem nekem kell rá főznöm vagy még kaját is küldenek vagy hoz haza.

Ha meg vmi udvarlás lenne ez más nő részéről a párom meg kap rajta, akkor menjen is. Én senkit nem kötök le.

dec. 6. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!