Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kielégíteni a barátnőm orálisan? 17F
Figyelt kérdés
Ez lesz a második pettingünk! :) Az elsőn még csak ismerkedtünk többnyire egymás testével (mindazonáltal jól leszopott sokszor én meg jó keményen megujjaztam kétszer amit nagyon élvezett). A kérdésem a következő: hogyan tudnám most kielégíteni orálisan? ( Már nem szűz a lány mert már egy srác elvette tőle de még nem szeretné hogy beléhatoljak, amúgy is tágulnia kell még, hiába nincs hártyája) Szeretném hogy elélvezzen! Kérlek, adjatok tippeket hogyan tudnám eljuttatni őt a csúcsra! Milyen technikákkal? Hogyan nyaljam ki jól? Mi esne neki jól?2010. nov. 6. 09:33
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
9:59
Hűűű! :D A leírás NAGYON tetszik! :D Köszönöm szépen a segítséget, máris sokkal több az önbizalmam! :) (Egy kicsit tartottam a dologtól, hogy esetzleg rosszúl fogom csinálni, de a leírás sokat segít)
2010. nov. 6. 10:25
3/3 anonim válasza:
ez faca !át is linkeltem páromnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!