Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hasonlít a párod az ideálodra?
Az exem a full ideálom volt.
A mostani kedvesem nagyon messze van az ideálomtól külsőleg.
De imádom, minden kis porcikáját :-)
N
99%
Mániákusan pakol és sok rokona van, más hibája nincs.
Külsőre nagyon válogatós vagyok, 100-ból 1-2 férfit tartok elfogadhatónak.
Külsőre és belsőre is teljesen az ideálom. A libidószintünk különbözik, illetve én egy kicsit "színesebben" is szeretnék vele szexelni, de elfogadtam őt így, mert egyébként minden passzol.
27N
Nem volt konkrét ideálom. Elvárásaim voltak a kapcsolatokkal kapcsolatosan, azokat teljesíti és sokszorosan felülmúlta.
Nyilván van mindenkinek 1-2 hibája, de ezek nem olyan nagy dolgok és elfogadtam őket.
Sosem volt ideálom, sőt a párom amikor megismertem nem is tetszett egyáltalán. (bár szerintem csak azért, mert abszolút nem néuztem rá olyan szemmel) Aztán egyszercsak ez megváltozott és ő lett az ideálom. A világ legjobb pasija számomra.
Belsőre pedig mindig azt mondom, hogy szerintem őt nekem találták ki :)
Külsőre olyan 10/9, az exem volt 100% külső ideál, de sokra mentem vele..
viszont!! belsőleg abszolút olyan, mint amire mindig is vágytam. Nem érzem úgy, hogy ez pont így ne lenne tökéletes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!