Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így értelmes? Jó ha ezt így most megírom egy lánynak? (:
..álmodni készülök lassan...de nem tudom lecsukni a gépet anélkül,hogy ne írjam le ide,hogy:többet jelentesz nekem,mint valaha is gondolnád.
A "gépet" helyett ne inkább a "szememet" írjam?Vagy hogy?:D
Csak normális válaszokat lécci!Fontos lenne tényleg!
Köszi.
ez joooo.köszi.és azt is,hogy őszinte voltál és,hogy kinevettél volna xD
:D
Szerintem ez kicsit ratyi. Átírom férfiasra:
..álmodni készülök lassan...de nem tudom lecsukni a gépet anélkül,hogy ne írjam le ide,hogy: akkor ahogy megbeszéltük reggelre ágyban legyen a kaja (4 tojásból kis kolbásszal, enyhén pirított hagymával)
szerintem inkabb ugy, hogy aludni keszulok, de nem tudom lecsukni a szemem anelkul, hogy elmondanam, hogy mennire soktat jelentesz nekem es hogy mennyire szeretlek:)
ha meg lany vagy, akkor ne irj csak annyit, hogy szeretlek, merrt a vegen meg elbizza magat:)
a fiukbn benne van a vadasz oszton es ha nem hagyod, hogy kiszabaduljon akkor eleg hamar kieghet egy szerelem emiatt..ugyerzi, hogy mar minden meg van, masra nem vagyik-megunja es ennyi
nem serteskent irtam:) mindent bele!
bocs, bocs utolso vagyok...most olvastam vissza, hogy a baratnodnek meg:)
akkor szerintem azt ird amit irtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!