Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs bűntudatotok ha a párotok nélkül esztek valami finomat?
Pl munakhelyen ebed időben egy hambi..
Nem gondoltok arra hogy milyen jó lenne együtt enni vagy nincs rossz érzés bennetek hogy ő ebből nem kap?
Miért lenne gond...? Hívjam fel a férjemet, hogy 12-kor ebédelünk az irodában a kollégákkal, jöjjön és tartson velünk ő is, mert rossz érzést kelt bennem, ha csak én eszem egy somlóit, ő meg nem...??
Lehet örömöd nélküle is, nyugi.
Mégis miért lenne gond?
Szerdán az egyik kolléganőmnek volt szülinapja, ezért vittünk be tortát és mindannyian (kilencen) vágtunk magunknak egy szeletet, a többit pedig becsomagoltuk neki és hazavittük. Finom volt, a párom nem evett belőle, de miért lenne bűntudatom emiatt?
(#1)
Nincs, nem vagyunk összenőve.
Bűntudatom csak akkor van ha jól behagymázok és elfelejtek szólni mert azt a fogmosás sem tünteti el.
Ilyenért? Dehogy. Gyakran rendelünk az irodába kollégákkal ebédet. Isteni jól főznek a közeli kifőzdében. Máskor pizza napit tartunk, közösen rendelünk pár nagy pizzát. Olyan már volt, hogy 2 adagot rendeltem és vittem neki vacsira, mert tudtam, hogy ez nagyon ízlene neki.
Na de hogy rosszul érezzem magam...minden nap majdnem bűntudatom lehetne munkahelyen, mert hát eleve olyat rendelek, amit szeretek 🤷
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!