Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori ez nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori ez nálatok?

Figyelt kérdés

Hogy a párod mondjuk ha haza érsz utána megkérdezi eszel-e, vagy melegíti is a kaját. Vagy te fordítva megteszed neki ha ő ér haza este.

Na persze nem mindig de legalább néha..

nov. 28. 12:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Mindig együtt vacsorázunk, többnyire együtt is csináljuk. Mondjuk az egyik bedobja a mikróba, a másik megterít. Vagy egyik összerakja a melegszenyót a másik kisüti. Addig is együtt vagyunk.
nov. 28. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Hát nemtom #8,11 én nem a párom miatt főzök,azaz nem csak miatta,hanem azért,mert szeretek főzni és a saját kajámat vinni melóba. Igen,mi is elmegyünk kajálni,ha nem főzök,de attól nekem még másnapra nem lesz ebédem. Részben megértelek,igen,rugalmasak a pasik,de más,ha olyannal állsz össze,aki elvárja a kiszolgálást,meg az is más,ha közösen kiveszitek a részeteket mindenből és így nem úgy allnal hozzá,hogy te neked elé "kell" raknod a vacsorát.
nov. 28. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Bocs,#8,10nek ment
nov. 28. 15:36
 14/18 anonim ***** válasza:
16%

12 a kérdés ugy volt amikor a párod hazaér. Ebbol nekem nem jött az hogy nekem is ennem kéne. Hanem a párodat várod e vacsival.

Egyik exem 8 ra esik be, másikhoz én estem be sokszor ejfélre csak, vagy a jelenlegi nem egyszer pl hajnal 2 re ér haza, vagy este 10 re, vagy reggel 6ra, mivel vendéglátós. De a legtobb pasi dolgozik összevissza. En meg napi fixben vagyok 8-16.

Es csak beugrik az mikor a párom hozza az ettermi különlegességeket gajnalban lazac rák vagy citromos mákosguba vagy szilvával töltött csirke és neki áll 2 kor párolgatni akár és hív, hogy keljek fel enni...a csúcs az volt mikor fagyit hozott es nem tehetem meg szerinte, hogy én alszok..mert fagyi van.es most.

Ha néha néha pont ugy jön ki hogy vacsiidőben vagyunk egyutt akkor néha összedobok vmi bundáskenyeret pl. De nem főételezünk olyankor.

De volt nem egy exem akikkel egyutt is főztünk. De az is összevissza volt. Egyik exem mellett meg napi 12 oraztam H-P szinte csak hétvégén főztünk meg ettünk egyutt. Reggel 7-19 dolgoztam 8 ra ertem haza. En ettem a meloban mindig.

Alapvetoen mindenki en is meg a párjaim is rendszertelenul élünk.

De ha ők jonnek haza nem vacsoráztatok se nem reggeliztetek már, ahogy irtam hogy megszívtam már ilyennel.

nov. 28. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Vagy pl másik exemmel is nem egyszer ugy ettünk egyutt(akihez en jártam át, akkor mindketten home office ba voltunk), pl reggelente elmentünk csirkemell szendvicsezni az obi reggelizőjébe, vagy nagy ritkán este mc donalds(programként is), vagy én kajáltam otthon eleve ugy mentem át hozzá, meg ő is meg volt kajálva.
nov. 28. 17:31
 16/18 anonim ***** válasza:
16%

Ja a halas sztorit nem hagyom ki:

Egyik exemmel horgásztunk(mivel penzunk nem volt igy masképp nincs vacsora se meg semmi) meg haverok meg ők füveztek na aztán haza. A halakhoz nem értek, ő tudja pucolni feldolgozni filézni mindent. Én csak segedkeztem a konyhában.

Aztán szépen meg voltak pucolva lefejezve kifilezve felbevágva panírozva lisztben...és...ütemesen mozgott a fél hal fej nelkul bepanírozca!!!azt hittem rosszul leszek! Egész nap nem ettem de mikor kisültek estére, nem bírtam enni éhezés ide vagy oda..

Vele aztán megtanultam amugy hogy kell a semmibol is kaját csinálni.

Meg mikor kertekből szedtunk fel répát meg ezek sötétben🤣

nov. 28. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Amikor én vagyok otthon és barátnőm megérkezik meg szoktam kérdezni éhes-e, mindig nem a válasz de miután megmelegítem sajátom eszik belőle.

Amikor én érek haza egyből melegíti kérdés nélkül de én bármikor bármennyit tudok enni.

Veszekedés csak abból szokott lenni ha eltűnik a süti.

Lehet azért kapok mindig vacsorát, hogy ne faljam be a sütiket.

nov. 29. 11:09
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem szoktam kajával várni. Ha éhes, akkor eszik, amit szeretne. Mindig van itthon meleg és hideg étel, választhat kedvére.

Ugyanez fordítva is. Nem vagyok az anyja és ő sem az apám :) Szeretjük egymást, de a másik kiszolgálása azt nem, köszi.

nov. 29. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!