Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből érzitek lányok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből érzitek lányok hogy szeret a párotok?

Figyelt kérdés

Abból hogy figyel a párotok rád, meg hogy mondjuk legyen otthon a kedvenc ennivalód. Vagy minden reggel bepakol neked munkába, vagy visz ebédet mert tudja nem vittél.

Ha szólsz neki rögtön intézi a dolgaid. Orvoshoz elkísér.

nov. 27. 09:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Próbálsz apró kedvességeket adni, kedveskedsz neki
nov. 27. 09:36
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Igen, ebből érezzük
nov. 27. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Ebből is, de nekem azért ennél nagyobb igényeim vannak egy kapcsolatban. Ezek azért elég alap dolgok.
nov. 27. 09:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez anyáskodó magatartás dehogy férfias.

Férfias az ha nyaralni visz, törődik a kocsimmal, bevásárol hogy ne kelljen cipekednem, felajánlja hogy megcsinál ezt azt a lakásban barkácsolnivalót.

nov. 27. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek azért elég alap dolgok."

Alap dolog, hogy a másik csomagolja neked reggelente a kaját, meg intézi a dolgaid, meg viszi neked az ebédet? Hány éves vagy, nyolc?

nov. 27. 11:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz ne jöjjön, a többinek örülök.
nov. 27. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nekem már túlzások.
nov. 27. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Orvoshoz ne jöjjön velem, felnőtt vagyok, nincs szükségem kíséretre (kivéve nyilván, ha valami olyan beavatkozás történik, hogy egyedül nem tudok hazamenni).

Az figyelmes, ha meglep valami finommal otthonra, de alapvetően megoldom a munkahelyi ebedeket is, meg minden ilyesmit, de ha véletlenül éppen nem jön össze, akkor az nagyon kedves, ha rendel nekem oda valamit, amit szeretek, de nem kell ilyesmit rendszeresen csinálni.

nov. 27. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Olvass utána az 5 szeretetnyelvnek, ahány ember, annyiféleképpen érzik, hogy mikor szeretik őket:)
nov. 27. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, ugyanis nem dedós vagyok, akinek kaját kell csomagolni, meg orvoshoz kísérgetni. Jézusom...
nov. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!