Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy érzitek magatokat a párotok baráti társaságában?
Exem.barátai folyton szívattak rámszálltak miattuk lett vége a kapcsolatunknak.
A mostani párom haverjaiban/barátaiban/kollégáiban/üzlettársaiban/ stb meg azt érzem, hogy a párom nekik az isten, az imádott hiányolt jófej, a társaságok magja krémje, engem meg le se sz.rnak es csak azért köszönnek egyáltalán mert a párom mellett állok és ő bevon es nem akarnak bunkók lenni. Különben szoba se allnanak velem ha az életben találkoznánk a párom nélkul.
A párom árnyéka vagyok csak. Mint valami nagy sztár mögött vmi névtelen nő.
Egyes egyedul a fiú tesóját érdeklem csak mint nő. Valszeg ha nem a pàrommal jövök össze akkor vele is szintén lehetett volna kapcsolatom. Valahogy pont az ideáljuk vagyok. Az etalon.
Van is olyan aki VELUNK beszélgetett es rám egyszer sem nézett rám hiába beszéltem (mivel személyesen engem is erintett a tema)es totálisan levegőnek nézett egy kozárolag a párommal beszélt csak szemtol szembe!
Irdatlan, amekkora lesz.rást kapok a párom mellett társaságokban néha
Komolyan en simán fejen is állhatnék, leverhetném az asztalrol a cuccokat, kivorithatnam a sört, stb talán akkor feltűnnék egy fél másodpercre
2.voltam
Es gyerekvállalás volt a téma akkor. De mindenkit az érdekelt párom akar e. Hogy én? Az kb senkit.
Ez szűk barati körben volt speciel.
Én kedvelem a párom barátait, jó fejek, jókat szoktunk beszélgetni amikor találkozunk. Ők is rengeteget viccelődnek, de hasonló a humorunk szóval jókat szoktunk együtt nevetni. Az egyik haverja nagyon idegesítő tud lenni, mert nem ismeri a mértéket az alkoholban és eléggé meghülyül tőle, de ilyenkor sose nekem kell vele foglalkoznom, szóval ez a felesége problémája nem az enyém. Ha átjönnek nem lógok velük végig, leülök 2-3 órára mert jól kijövünk de amúgy hagyom őket és elvagyok a dolgaimmal.
Külön mondjuk nem tartanám velük a kapcsolatot, nincs rá igényem, megvan a saját baráti köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!