Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hogy érzitek magatokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy érzitek magatokat a párotok baráti társaságában?

Figyelt kérdés
Most találkoztam először párom barátaival. 30as pasik, folyton viccelődtek, nekem már sok volt. Egyáltalán nem élveztem. :(
2022. febr. 15. 18:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Változó, van akivel jól, van akivel kevésbé, éa csak köszönünk egymásnak.
2022. febr. 15. 18:33
 2/20 anonim ***** válasza:
50%

Exem.barátai folyton szívattak rámszálltak miattuk lett vége a kapcsolatunknak.

A mostani párom haverjaiban/barátaiban/kollégáiban/üzlettársaiban/ stb meg azt érzem, hogy a párom nekik az isten, az imádott hiányolt jófej, a társaságok magja krémje, engem meg le se sz.rnak es csak azért köszönnek egyáltalán mert a párom mellett állok és ő bevon es nem akarnak bunkók lenni. Különben szoba se allnanak velem ha az életben találkoznánk a párom nélkul.

A párom árnyéka vagyok csak. Mint valami nagy sztár mögött vmi névtelen nő.

Egyes egyedul a fiú tesóját érdeklem csak mint nő. Valszeg ha nem a pàrommal jövök össze akkor vele is szintén lehetett volna kapcsolatom. Valahogy pont az ideáljuk vagyok. Az etalon.

2022. febr. 15. 18:33
 3/20 anonim ***** válasza:
22%
*egyedul a fiú tesóját érdeklem csak mint nő, mint ember, vagy mint "családtag"is.
2022. febr. 15. 18:35
 4/20 anonim ***** válasza:
50%

Van is olyan aki VELUNK beszélgetett es rám egyszer sem nézett rám hiába beszéltem (mivel személyesen engem is erintett a tema)es totálisan levegőnek nézett egy kozárolag a párommal beszélt csak szemtol szembe!

Irdatlan, amekkora lesz.rást kapok a párom mellett társaságokban néha

Komolyan en simán fejen is állhatnék, leverhetném az asztalrol a cuccokat, kivorithatnam a sört, stb talán akkor feltűnnék egy fél másodpercre

2.voltam

2022. febr. 15. 18:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon csípem őket, sokat vannak nálunk, mindig jókat kacagok 😄
2022. febr. 15. 18:45
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Én nagyjából megfojtanám az összeset egyesével. 🙂
2022. febr. 15. 18:47
 7/20 anonim ***** válasza:
7%

Es gyerekvállalás volt a téma akkor. De mindenkit az érdekelt párom akar e. Hogy én? Az kb senkit.

Ez szűk barati körben volt speciel.

2022. febr. 15. 18:48
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kedvelem a párom barátait, jó fejek, jókat szoktunk beszélgetni amikor találkozunk. Ők is rengeteget viccelődnek, de hasonló a humorunk szóval jókat szoktunk együtt nevetni. Az egyik haverja nagyon idegesítő tud lenni, mert nem ismeri a mértéket az alkoholban és eléggé meghülyül tőle, de ilyenkor sose nekem kell vele foglalkoznom, szóval ez a felesége problémája nem az enyém. Ha átjönnek nem lógok velük végig, leülök 2-3 órára mert jól kijövünk de amúgy hagyom őket és elvagyok a dolgaimmal.

Külön mondjuk nem tartanám velük a kapcsolatot, nincs rá igényem, megvan a saját baráti köröm.

2022. febr. 15. 18:51
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Szerencsére elhagyta a toxikus barátikörét, különben szerintem úgy jártam volna mint az előttem hozzászóló hölgyek! Most az én barátaimmal van jóban, de lassan épití fel az ő köreit is. ☺️
2022. febr. 15. 18:57
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Jófejek, szeretem őket és örülök, hogy megismerhettem őket, mert nekem sosem voltak közelebbi barátaim. Annyi, hogy jobban szeretem, ha a párjaikat is hozzák, vagy ha egyszerre csak egy-két sráccal találkozunk, mert egy szem nőként néha feleslegesnek érzem magam egy haveros sörözés közben.
2022. febr. 15. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!