Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen összejönni egy 17 éves fiúval szexkapcsolat céljából? Elítélendő?
Megismertem egy pasit. Szögezzük le, hogy idősebbnek néz ki és nem is tudtam, hogy csak 17!
Rögbizik és felnőtt csapatban játszik, szinte minden csapattársa 20+ éves. Csak többedik beszélgetésünkre derült ki a kora, mert a suliról beszélt. Kérdeztem, hogy egyetemista?
Erre: Nem, gimis, most végzős.
Amúgy februárban már 18 lesz, de én meg januárban 24. Szóval a 6 év az ugyanúgy fennáll.
Lényeg a lényeg, le akartam róla tenni, amikor megtudtam a korát, de ő elég intenzíven kezdett írni nekem, nyomulni, és mivel külsőre tetszett (ismét mondom, nincs kölyök külseje) annyira nem is álltam ellen neki. Azt viszont megmondtam neki, hogy szó se róla, hogy bármi komoly alakuljon. Mondta, hogy ő benne van csak szexben is, állítólag már nem is szűz.
Ha idősebb lenne 2-3 évvel, biztos belemennék, de így… nagyon furcsa lenne.
Ti mit gondoltok erről?
En nem valalnam be
Tuti szerelmes lesz es le se tudod vakarni majd magadrol
Ha jó pasi simán belemennek
Nekem 30 felett már 80 százalékban csak a nálam fiatalabbak tetszenek mert csak a nagyon helyes férfiak jönnek be
Hiába néz ki a koránál idősebbnek, jó eséllyel még fejben "gyerek".
Az szerintem ne izgasson, hogy ki mit mond. Ha szexelni szeretnél vele akkor hajrá.. Ez csak rád tartozik, senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel vagy. Ítélkezni pedig mindenki nagyon szeret, főleg más ember életén, de az ilyen dolgokat mélységesen le kell szarni. Nem az a fontos az életben, hogy a szomszéd Pistike ne ítélkezzen feletted, hanem az, hogy jól érezzük magunkat amennyire a körülményekhez képest lehet. Ha pedig fordítva lenne a korkülönbség, akkor senki nem szólna egy rossz szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!