Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 évesen összejönni egy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen összejönni egy 17 éves fiúval szexkapcsolat céljából? Elítélendő?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit. Szögezzük le, hogy idősebbnek néz ki és nem is tudtam, hogy csak 17!

Rögbizik és felnőtt csapatban játszik, szinte minden csapattársa 20+ éves. Csak többedik beszélgetésünkre derült ki a kora, mert a suliról beszélt. Kérdeztem, hogy egyetemista?

Erre: Nem, gimis, most végzős.

Amúgy februárban már 18 lesz, de én meg januárban 24. Szóval a 6 év az ugyanúgy fennáll.

Lényeg a lényeg, le akartam róla tenni, amikor megtudtam a korát, de ő elég intenzíven kezdett írni nekem, nyomulni, és mivel külsőre tetszett (ismét mondom, nincs kölyök külseje) annyira nem is álltam ellen neki. Azt viszont megmondtam neki, hogy szó se róla, hogy bármi komoly alakuljon. Mondta, hogy ő benne van csak szexben is, állítólag már nem is szűz.

Ha idősebb lenne 2-3 évvel, biztos belemennék, de így… nagyon furcsa lenne.

Ti mit gondoltok erről?

ma 05:41
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Jobb verzió mint egy 50 évessel dugni.
ma 05:54
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

En nem valalnam be

Tuti szerelmes lesz es le se tudod vakarni majd magadrol

ma 06:18
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nyugodtan szexelj vele. Nem lesz szerelmes se. Jól néz ki, biztos sok csajt megkaphat. Nem egy gwm fejű kivénhedt 30as akinek imádkozni kell a punciért.
ma 06:31
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Ha jó pasi simán belemennek

Nekem 30 felett már 80 százalékban csak a nálam fiatalabbak tetszenek mert csak a nagyon helyes férfiak jönnek be

ma 07:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Nálam nem korfüggő, ha jól kéz ki, jöhetne a 40-50 éves is, de tény, hogy arra elhanyagolja magát a legtöbb pasi sajnos.
ma 07:18
 6/9 A kérdező kommentje:
*néz
ma 07:18
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert még gyerek. Nyilván még 18 évesen se eléggé érett hiába csak szexről lenne szó. Nem arról van szó, hogy tuti beléd szeretne inkább arról, hogy dicsekedne azzal, hogy téged kupakol, nem tisztelne mert csak "lyuk" vagy és te szívnál miatta. 22 éves már talán jobb lenne, de ő még nagyon fiatal.
ma 07:34
 8/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:

Hiába néz ki a koránál idősebbnek, jó eséllyel még fejben "gyerek".

Az szerintem ne izgasson, hogy ki mit mond. Ha szexelni szeretnél vele akkor hajrá.. Ez csak rád tartozik, senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel vagy. Ítélkezni pedig mindenki nagyon szeret, főleg más ember életén, de az ilyen dolgokat mélységesen le kell szarni. Nem az a fontos az életben, hogy a szomszéd Pistike ne ítélkezzen feletted, hanem az, hogy jól érezzük magunkat amennyire a körülményekhez képest lehet. Ha pedig fordítva lenne a korkülönbség, akkor senki nem szólna egy rossz szót sem.

ma 07:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szexelhetsz vele, de 100%, hogy azután rosszul fogod magad érezni mert önmagad a kora miatt hezitálalsz. Nem fog elmúlni, sőt még rosszabb lesz. Tényleg mégcsak egy gyerek hiába néz ki többnek a koránál.
ma 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!