Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik ez velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem? (szexualitás)

Figyelt kérdés

Húszas éveimben járó nő vagyok. Életemben eddig 3 férfival volt szexuális kapcsolatom. Mind a három tartós kapcsolat volt.

Egyszerűen nem tudok szex közben elélvezni. Vágyom a másikra, fantáziálok, akár idegen férfiakról is, de amikor szeretkezünk, semmi. Csikló orgazmusom van csak, akár azt ingerelve sem jutok el a csúcsra.

Magamat kényeztetve pár perc alatt óriásit élvezek. Rengeteget fantáziálok, erős a szexuális vágy bennem, de nem tudnak orgazmust okozni.

Mi a baj velem?

ma 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

erre van egy példám. úgy 15 éve kint dolgoztam külföldön egy nagyobb csapattal voltunk magyarok volt köztünk néhány nő is. és az egyik nő ugyan így képtelen volt férfivel elélvezni pedig azon a nőn tényleg átment szinte mindenki. azt akár dugták vadul vagy finoman, abba tényleg volt mindenféle fasz is kicsi nagy vastag vékony! azt ha órákig dugták se élvezettel, akár ki volt vele

de a nő is tudta magáról hogy nem tud elélvezni

ma 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
A nők 80%-a nem képes hüvelyi orgazmusra, viszont a pasik miatt meg szoktuk játszani. Sajnos ők azt hiszik, hogy ha nem megyünk el szex közben, akkor nem csinálják jól, pedig ez nem igaz, csak fizikailag képtelenek vagyunk a hüvelyire.
ma 14:24
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk én csiklós orgazmusra képes vagyok úgy is, hogy a pasi szájjal csinálja nekem, de hüvelyire tényleg képtelen vagyok. Pedig voltam már sok pasival, nem ezen múlik.
ma 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Én is azt mondom ne használj segédeszközt ,amíg nem megy férfival az orgazmus.Van vibrátorom az csak végszükség esetén kell.Az hogy fantáziálsz más férfiról közben sem túl jó szerintem.Ha türelmes a partnered akkor lehet kisérletezni.Mindenkinek vannak erogén zónái ezt kellene felfedezni,vagy hogy mi indit be.Akár ugyis hogy te simogatod magad ott ahol jól esik.Azután a partnered is könnyebben ráérez neked mire van szükséged.Kicsit engedd el magad,az segít.Lovagló póz azért jó mert ott a nő irányít.
ma 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Léghullámos csiklóizgató nekem csak ez vált be hogy szex közben is el tudjak élvezni.
ma 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!