Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok? Megerdeml...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok? Megerdemlem egyáltalán hogy szeressenek?

Figyelt kérdés

Volt egy szeretőm,jobban mondva én voltam a szeretője egy foglalt férfinak.

Elarultam,és megígerte a párjának hogy soha többé nem csalja meg.

Én valami késztetést éreztem hogy márpedig csak azért is,és megmutatom,bebizonyitom magamnak hogy újra el tudom csábítani.

Azóta már 3x lefekudt velem,legutóbb tegnap este.

Azt hittem hogy szeretem de nem érzek iránta semmit.

Ő sem kedvelhet engem,sőt lehet hogy utál is.

Néha azt írta már hogy utál mégis atjon ha hívom és néha le is fekszik velem.

Tegnap este szex után is egyből elment,nem foglalkozik velem abszolút.

De ha ennyire utál,miert fekszik le velem?

Hogy lehet ekkora ösztönleny?

És amit én csinálok az is rettenetes.

Kapaszkodok minden egyes f.a...ba aki egy csöpp figyelmet szentel rám.

Utána ha dobnak, bosszút állok és legrosszabb dolgokat mondok és csinálok.

Próbálok változni, Próbálok jobb ember lenni de ezek után megerdemlem?

Vagy örökké csak más kapcarongya leszek?

nov. 24. 11:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
De valahogy csak megismerkedsz alakokkal. Na, legyen annyi tisztelet önmagad felé, hogyha van valakije akkor békénhagyod. És ne vedd fel a szerető szerepét, mert attól nem fogsz rendes kapcsolatba kerülni.
nov. 24. 11:47
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem feltétlenül ettől vàlsz rossz emberrè, viszont jó sem vagy,amíg nem fejlődsz lelkileg.Ehhez mindenképpen javaslok külső segítséget, mert ez így nem élet,ràadàsul mentàlisan nagyon rottyon vagy.
nov. 24. 11:54
 13/23 A kérdező kommentje:

És ez a jelenlegi férfi miért csinálja ezt velem?

Tudja hogy fáj nekem ha szex után lelep és nem is lenne muszáj elmennie mert a barátnője nem itt lakik.

Miert akár szándékosan fájdalmat okozni nekem?

Tudom hogy nem erdeklrm, o csak gyorsan atjon elvezkedni a testemen és utána megy a dolgara.

De hogy lehet ilyen aljas ?

1 hónapig nem is beszéltünk amiutan elarultam, de azóta úgy néz ki mégis néha rám van szorulva.

nov. 24. 11:59
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

Így már kicsit érthetőbb a helyzet.

Ha tegyük fel nekem van egy barátnőm/feleségem és alkalmanként félrekúr*k valakivel aki teszem fel egyedülálló anya akkor tuti, hogy nem fogom miatta elhagyni mert az egy még roszabb helyzet lenne.

Ezt neked is tudnod kellene, hogy egy valószínűleg rossz kapcsolatban lévő férfi miattad nem fog kilépni mert neki te egy kikapcsolódás vagy akihez felmegy alkalmanként.

Ne haragudj, remélem nem voltam durva vagy bunkó ez csak az igazság.

Ha találnál olyan férfit akinek nincs kapcsolata akkor nem lenne gond, hogy neked már gyereked van.

nov. 24. 12:00
 15/23 A kérdező kommentje:

Ertem.

Tehát lehet hogy a másik nő nem szebb mint én, és a kapcsolat sem lehet túl jó ha hozzám jár, de akkor is inkább vele látja a jövőjét mint egy egyedülálló anyával, akinek ugyebár egy másik férfitól van gyereke.

Ráadásul én picit idősebb is vagyok nála.

Elmondása szerint a barátnője már egy csaladtag, beepult a családba és egy jó szívű nő, akit szeret de nem szerelemmel.

Ez látszólag számára még mindig kedvezőbb helyzet mint velem lenni.

Talán nem is akarom hogy velem legyen. Nem vagyok biztos az erzelmeimben.

Azt hiszem csak az fáj ha mással van de ha velem van akkor sem vagyok boldog. Az elején sem voltam az amikor még normalisan viselkedett velem.

nov. 24. 12:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A megszokás egy nagyon erős dolog. Rengetegen élnek olyannal együtt akit már nem is szeretnek igazán de együtt vannak 10+ éve és egyik fél sem mer kilépni ilyen-olyan okok miatt.

Ami meg hiányzik a kapcsolatukból azt vagy máshol keresik vagy elfojtják magukban.

Nem vagy öreg, igazából a legjobb korban vagy de szűrnöd kell a lehetséges partnereket.

Ha már többször lefeküdtél valakivel akiről tudod, hogy csak a szex miatt van veled az nem hiba hanem egy döntés. Mégpedig a te saját szabad döntésed.

Teljesen normális ha hiányzik a testiség, egy másik személy érintése csak így ebben a formában nem azt fogod kapni amire neked szükséged van.

Olyan férfiakkal akiknek még nincs gyerekük mindíg is nehezebb lesz ismerkedned mert nekik ilyen szintű kötöttség nem biztos hogy kelleni fog.

Olyan akinek már van gyereke és elvált vagy kicsit idősebb mint te azoknak valószínűleg nem lesz probléma, hogy neked gyereked van ha ettől eltekintve amúgy minden passzol kettőtök között.

nov. 24. 12:16
 17/23 A kérdező kommentje:

16, ebben az utobbi esetben 2 huszonevesrol van szó, azt hiszem Kb 2 vagy 3 éve vannak együtt, tehát a közös pályafutásuk elején már szeretőt tart a férfi, és ennek nem biztos hogy lesz jövője. De ez vsak az én véleményem.

Valamiért mégis szereti és látszólag ragaszkodik hozzá de valószínűleg amint jön egy huszoneves, szép, gyermektelen nő- q barátnő le lesz cserélve.

Velem csak nem érte meg neki a csere. Megertem.

A masik esetben a feleség valószínűleg a hosszú évek és a közös gyerekek miatt maradt.

Mindenképp megprobalom elkerülni az ilyen férfiakat a jövőben és amint lesz időm, felkeresek egy pszichológust

nov. 24. 12:26
 18/23 anonim ***** válasza:
65%

"lehet hogy a másik nő nem szebb mint én, és a kapcsolat sem lehet túl jó"

Itt van a kutya elásva. Te versengeni akarsz, azt akarod érezni, hogy annyival jobb vagy, mint a "másik nő", hogy eldobja érted a férfi mindenét. Te akarsz lenni az, aki szebb, aki jobb az ágyban, akivel jobban érzi magát a férfi. Ezért vonzanak annyira a foglalt pasik. Neked kell ez a dráma, az állandó feszültség, különben unatkozol, nem érzel semmit.

Nem (csak) azért ilyenek veled, mert van gyereked. De külföldön, idegenként teljesen más helyzetben vagy. Főleg, ha nincs kint baráti köröd, családod, esetleg a nyelvet sem beszéled jól. Utóbbi esetben konkrétan nincs is miből válogatni, örülhetsz, ha van aki szóba áll veled, szó szerint.

nov. 24. 13:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy meglévő gyerek nem minden esetben hátrány. Engem mondjuk nem zavarna ha már van gyermeke a nőnek ha nem érezném azt, hogy én csak azért kellek, hogy fel tudja nevelni.

Sajátot nem szeretnék, ha ezzel nem lenne gondja akkor simán működhetne egy ilyen kapcsolat. Később meg ki tudja lehet mégiscsak lenne közös gyerek.

nov. 24. 13:17
 20/23 A kérdező kommentje:

18, nagyon jól beszélem a nyelvet.

Sajnos a versengés dologban valószínűleg igazad van.

Sokszor keresem a megerősítést, azt hogy valaki ereztesse velem hogy bem vagyok csunya, hogy erek valamit.

Sokszor azon kapom magam hogy nem is a férfiról szól a dolog,én őt nem is szeretem- csak nem akarom hogy a másik nő " gyozzon ".

nov. 24. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!