Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha nem tekintem rabszolgá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem tekintem rabszolgának a nőket?

Figyelt kérdés

Én azt gondolom, hogy egy kapcsolatban mindkét fél teljes emberként vesz részt. Nem két félként, akik kiegészítik egymást, hanem két egészként, akik együtt folytatják az útjukat, ha úgy döntenek.

Szerintem fontos az énidő, egymás tiszteletben tartása, a férfinek is lehet a konyhában a helye és a nő is tölthet után olajat az autóban.

A háztartásban a házkörüli munkákban mindkét fél ki tudja venni a részét.

Ismerkedésnél én speciel szeretem meghívni a nőket, de nem játszom az eszemet, hogy akkor most én vagyok a nagybetűs Férfi....

Valójában tudom, hogy sokat változott már a világ, de ez toxikus tradicionalista hozzáállás (nem minden tradíció toxikus, mielőtt valaki félreérti) nem látszik kikopni.

29 F

nov. 23. 21:42
1 2
 11/17 anonim válasza:
gőz
nov. 24. 10:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Köszönjük, hogy megosztottad velünk, hogy te milyen fantasztikus férfi vagy. Most mégis mit vártál? Azt, hogy majd erre özönlenek a nők, vagy csak simán az elismerések?
nov. 24. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:

29 évesen már nem ilyen ovis szinten kéne lenni, hogy ez meg az gáz-e.

Egyébként nagyon jól tudod, hogy nem gáz, csak az egódat akarod fényezni. Vagy pedig abban reménykedsz, hogy valakit meg tudsz innen dugni

nov. 24. 11:22
 14/17 anonim válasza:
Nagyszerű van valami értékrended. És most várod hogy a nők haldokoljanak a lábaid előtt? Ez a minimum hogy nem tekinted rabszolgának a párodat, nehogy már ezért még gratuláljanak is neked. Esetleg írd ki ezt facebookra. Na ott lelkesedni fognak érted
nov. 24. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:

8# Miért is? Talán azt kellene írnunk, hogy

• milyen jó pasi vagy

• bárcsak minden férfi ilyen lenne

• egy nő egyszer nagyon szerencsés lesz veled

De, hát megértünk a pusztulásra🤣🤣🤣

nov. 24. 13:33
 16/17 anonim válasza:
25%
összefoglalva, a kérdező egy büdös gyökér, gulágra kell deportálni
nov. 24. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, de sajnos ismerek olyan nőt aki felhaborodik ha a férfi főz pl. Nehogymár őt überelje...

Én nem háborodok fel ha a férjem főz, úgyhogy nekem nem gáz.

nov. 24. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!