Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi nem vágyhat törődésre és osztatlan figyelemre a párjától?
Úgy veszem észre, hogy férfiként tulajdonképpen bármit is csinálunk vagy érzünk, az biztosan beleillik valamelyik modern skatulyába..
Anyakomplexusos, toxikus, hímsoviniszta, incel vagy, ha nincs fogás, akkor biztosan kicsi a cerka.. Vagy bármilyen más shaming. Az túlságosan szélsőséges, ha csak egy olyan társra vágyik egy férfi, akire számíthat, akivel sírhat, nevethet, önmaga lehet? Az már végképp valami abszurd dolog, ha még az is alapvető fontosságú, hogy a választott nőnek ne legyen olyan múltja, ami taszít, ne legyen exhibicionista és kisminkelt műkörmös maskara, de legyen ápolt és tiszta? Ezenkívül egy olyan kapcsolatra, ahol tulajdonképpen egymás legjobb barátai vagyunk? Mostanában sokan keverik a sminket az ápoltsággal, holott köze sincs hozzá. Engem például zavar a smink, mert becsapja az érzékeim. Számomra például fontos lenne, hogy a választott nő soha se sminkeljen. Sejtem, hogy a hisztérikákat triggerelheti ez a kérdés, de azért bízom benne, hogy értelmes válaszokat is kapok. Ezeket köszönöm előre is.
Majd nem fog miattad sminkelni a választottad...
Persze
És te mit tennél ebbe a kapcsolatba?
A nő legyen tökéletes, és te?
Hajlasz a nárcisztikus természet felé....
De vágyhat egy férfi is törődésre,de azt nem tartom fairnek,hogy azt meg akarod szabni,hogy a majd jövőbeli párod sminkel vagy sem
Nyilván valóban van,amikor átesnek a ló túloldalára,de szerintem a sminkkel semmi baj nincs általánosságban
#8 az meg a másik igen:D
Ez olyan,mint amikor a férfiakat az alapján ítélik meg,hogy hogy öltözik, aztán közben lehet,hogy a „csövesebb“ stílusú férfi ezerszer jobb ember,mint a folyton öltönyben járó, megnyerő külsejű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!