Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi nem vágyhat törődésr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi nem vágyhat törődésre és osztatlan figyelemre a párjától?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre, hogy férfiként tulajdonképpen bármit is csinálunk vagy érzünk, az biztosan beleillik valamelyik modern skatulyába..

Anyakomplexusos, toxikus, hímsoviniszta, incel vagy, ha nincs fogás, akkor biztosan kicsi a cerka.. Vagy bármilyen más shaming. Az túlságosan szélsőséges, ha csak egy olyan társra vágyik egy férfi, akire számíthat, akivel sírhat, nevethet, önmaga lehet? Az már végképp valami abszurd dolog, ha még az is alapvető fontosságú, hogy a választott nőnek ne legyen olyan múltja, ami taszít, ne legyen exhibicionista és kisminkelt műkörmös maskara, de legyen ápolt és tiszta? Ezenkívül egy olyan kapcsolatra, ahol tulajdonképpen egymás legjobb barátai vagyunk? Mostanában sokan keverik a sminket az ápoltsággal, holott köze sincs hozzá. Engem például zavar a smink, mert becsapja az érzékeim. Számomra például fontos lenne, hogy a választott nő soha se sminkeljen. Sejtem, hogy a hisztérikákat triggerelheti ez a kérdés, de azért bízom benne, hogy értelmes válaszokat is kapok. Ezeket köszönöm előre is.

tegnap 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%

Majd nem fog miattad sminkelni a választottad...

Persze

tegnap 20:26
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

És te mit tennél ebbe a kapcsolatba?

A nő legyen tökéletes, és te?

Hajlasz a nárcisztikus természet felé....

tegnap 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
De
tegnap 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
3as bölcs válaszával én is egyetértek:)
tegnap 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
A sminkes dologig még meg is sajnáltalak. Áruld már el hogy sminkkel és néha gél lakkal miért nem tudok a férjem társa lenni, meg hasonlók..
tegnap 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Azért dezodort használhat?
tegnap 21:23
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

De vágyhat egy férfi is törődésre,de azt nem tartom fairnek,hogy azt meg akarod szabni,hogy a majd jövőbeli párod sminkel vagy sem

Nyilván valóban van,amikor átesnek a ló túloldalára,de szerintem a sminkkel semmi baj nincs általánosságban

tegnap 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:
7 na ez az, meg nem függ össze hogy amúgy törődő e vagy nem..
tegnap 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:

#8 az meg a másik igen:D

Ez olyan,mint amikor a férfiakat az alapján ítélik meg,hogy hogy öltözik, aztán közben lehet,hogy a „csövesebb“ stílusú férfi ezerszer jobb ember,mint a folyton öltönyben járó, megnyerő külsejű

tegnap 21:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs! Itt a saját példám: bármit is megcsinálok az még kevés. Egy diploma? Oké, kegyen kettő. Huhhhh, semmi változás, akkor legyen három. Semmi változás! Figyelmesség egész nap. Este persze megkapom hogy jajjj, neki olyan sz*rul esett valami. Ez azt jelenti lefordítva, hogy egy hétig nincs szex. Aztán egész nap pörgök, takarítok, főzök, meleg kajával várom, megterített asztal, minden szuper. Este: jajjj, nem foglalkoztam eleget a gyerekkel. 1 hét szexmentesség. Szóval teljesen mindegy, ha a csillagokat lehozom az égtől az is kevés. Nulla tisztelet, nulla elismerés, csak és kizárólag a feladatok, de ott meg mindig talál valami fogást, amivel bebizonyítja hogy kevés vagyok. 50 évesen szálkásra sportoltam magam. Nem is érdekli, nem is büszke rám. Előléptetés. A lényeg hogy mennyivel lesz több a pénz. Állami kitüntetés. Mennyivel lesz több a pénz. Esélytelen vagyok.
tegnap 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!