Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az exeitekrol marad meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exeitekrol marad meg inti kep/video, neha megneztegetitek még vagy kitoroltetek?

Figyelt kérdés

#ex #megnézés #Intim kep
nov. 20. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Messengeren biztos van pár, de miért nézegetném? Az a plusz érzelmi töltet már nincs meg, ami akkor volt, és fontossá tette a képet, lényegében csak amatőr képeket látnék, semmi többet. Ha csak az kell, hogy lássak egy pucér női testet, ezerszer profibb és jobb képeket találok a neten.
nov. 20. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
Néha még lemegy rá egy két hokimeccs,de amúgy annyi a jó benne hogy egy fokkal exkluzívabb mint mondjuk az interneten fellelhetők.Tudod hogy az csak a tiéd,egy emlék azokról az időkről de egyébként már nem vált ki semmi pluszt az emberből 2,5év no kontakt,és sok másik szexpartner után.Inkább csak ilyen ereklyének tartja az ember,hogy ilyet is megélt valamikor.Egy emlék csupán semmi több.Azt tudom írni mint az első válaszoló hogy hiányzik már belőle az az érzelmi töltet.
nov. 21. 00:08
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Kapcsolatban se tartok intim képeket. Nem is kérek, nem is küldenének, nem is kéne.
nov. 21. 00:52
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem hogy intim, de normális képeket sem tartok meg az exeimről. Szerintem nagyon gáz megtartani és verni rá, főleg, ha van új kapcsolatod, az meg egyenesen megcsalás így.
nov. 21. 06:31
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Intim kepeim nekem sincsenek, talan 1-2 messengeren, de amikor egyszer evekkel ezelott vegigmeztem, inkabb undor es kellemetlen erzes volt bennem.

Nezegetni egyertelmuen nem szoktam.

nov. 21. 08:56
 6/11 mikeXxX ***** válasza:
48%
Sok képem és videóm van igazából pont nem is érdekel élőben nézem inkább az újat 😁!
nov. 23. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Egy barátnőmről volt intim fotóm, azt töröltem. Bármi lehet, feltörik a gépem, vagy akármi, és nem akarom, hogy kellemetlen helyzetbe hozni sem őt, sem magamat.

Mi értelme az egésznek? - Semmi.

Nem intim képeket egy részét megtartom sima emléknek, és nem azért, hogy azt visszasírjam, azon morfondírozzak stb. hanem azért, mert az is az életem része volt, és ha le is zárom, nem tagadom meg. Majd idős koromban amikor elmerengek az életemen, akkor nagyon is jól jönnek ezek a képek is. Volt egy barátnőm, annak volt egy doboza, és abba rakta az ilyen jellegű emlékeit, fotókat, leveleket, kisebb tárgyakat, amik jelentettek valamit a számára.

dec. 10. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
huuuu.... Biztos van ilyen, de nem tudom hol:)
dec. 19. 05:23
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem intim, de van fotóm róla, és eszem ágában sincs kitörölni. Néha nézegetem.

N

dec. 30. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Intim nincs, de normális se mert kitörlöm szakítás után.
dec. 30. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!