Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Többet akar tőlem a tanárom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet akar tőlem a tanárom?

Figyelt kérdés

Adott egy tanár az egyetemen, akivel közel 1 éve dolgozom együtt. Azért kerestem fel, mert úgy gondoltam, hogy a megfelelő szakmai segítséget tőle kaphatom meg. Mindig tisztelettel beszélt velem, nem ért hozzám sosem, amiben csak tudott, mindig segített nekem. Pár ember felfigyelt erre és elkezdett pletykálni, meg ebbe többet látni, ugyanis régen hatalmas pletyka tárgya volt, hogy ez a tanár szerette falni a diákokat és szankcionálta a visszautasítást. Nos, én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, de az utóbbi időben sokat mosolyog rám, indokolatlanul elfogult velem, dicsér mindenkinek, és meg is jegyezte, hogy nem tudja rólam levenni a szemét, órán olykor a szemembe is néz, felszólít. Alkalmanként telefonon is felhív.

Én ebben semmit sem látok, nem gondolom túl, szerintem szimplán csak jó a viszonyunk, mert látja rajtam, hogy érdekel a szakma és szeretnék kiemelkedően teljesíteni. Az utóbbi időben azonban annyian támadnak ezzel és célozgatnak nekem, hogy teljesen összezavarodtam és megijedtem. Ti mit gondoltok erről? Volt már valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

nov. 20. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából tapasztalod te is a jeleket csak nem akarod figyelembe venni.

Ez tipikusan olyan mint mikor kapcsoltod van, de mégis van egy legjobb fiú barátod aki meg akar dugni. Mindenki tudja, hogy arra megy csak te nem veszed tudomásul.

nov. 20. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Azon múlik mit szeretnél. Egyetemen azt csinálsz amit akarsz. Járhatsz a tanároddal kedvedre.
nov. 20. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet a kérdező azért kérdezi ezt, mert neki is tetszik a tanár?

Várjuk a folytatást:)

nov. 20. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nos, én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, de az utóbbi időben sokat mosolyog rám, indokolatlanul elfogult velem, dicsér mindenkinek, és meg is jegyezte, hogy nem tudja rólam levenni a szemét, órán olykor a szemembe is néz, felszólít. Alkalmanként telefonon is felhív."

Hú, hát ez bőven közeledés, csak nem veszed a lapot. De én is tudok ilyen naiv lenni.

A leírásból úgy látom, hogy neked ez nem egy imponáló közeledés, így jobb lenne minél hamarabb leépíteni ezt a szálat. Vagy legalábbis egy egészséges távoltartást meghúzni.

nov. 20. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg gondolj bele ez csak az, amit visszahallasz... Le merném fogadni, hogy sokan azon csámcsognak, hogy mindenfélét biztos műveltek... Szóval a jó hírednek is ártasz ezzel.
nov. 20. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Többet? Passz mennyit fizettel eddig szerintem 5000ft óradíj fele ne menj
nov. 20. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nos, én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, de az utóbbi időben sokat mosolyog rám, indokolatlanul elfogult velem, dicsér mindenkinek, és meg is jegyezte, hogy nem tudja rólam levenni a szemét, órán olykor a szemembe is néz, felszólít. Alkalmanként telefonon is felhív."

Egyik szavaddal ütöd a másikat.

Nem tapasztaltál semmi ilyet, de azért felsorolod, hogy miket tapasztalsz.

Mikor felhív, miért hív fel?

Én lekorlátoznám a kapcsolattartást az órákra. Nem beszélnék vele ezen kívül, nem telefonálgatnék.

nov. 20. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Játszod itt a naívát! Minek hívogatna fel egy tanár, meg minek mondana ilyet, hogy néz téged?? Persze, puszta barátság... hagyjuk már! Nőlj fel.
nov. 20. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, hidd el, hogy ennek nem lesz jó vége. Sajnos tapasztalatból tudom. Én sem akartam, mertem észrevenni bizonyos jeleket, inkább próbáltam elhitetni magammal, hogy nem az az igazság, ami. Jól meg is szívtam.

Még most, minél hamarabb szüntess meg ezzel a "tanárral" minden órán kívüli és nem hivatalos kapcsolatot. (Nyugodtan írhatsz privátban is, ha szeretnél erről részletesebben beszélni.)

nov. 20. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!