Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg bejön nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg bejön nektek ez a férfi?

nov. 18. 14:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Így nem. Lehet máshogy felöltözve, bajusz nélkül azt mondanám, hogy helyes, de így nem jön be. De ez ízlés kérdése, biztos van akinek meg ez tetszik.
nov. 18. 14:44
 2/22 anonim ***** válasza:
73%

Ezt a férfit (és az egyértelműen megrendezett videóit) csak onnan ismerem, hogy némely incel linkelte be, hogy szerinte ez a nők ideálja. Nőktől egy szót se hallottam még róla.

Keanu Reeves, Henry Cavill, Ryan Gosling, Timothée Chalamet, Hozier; csakhogy néhány olyan férfit mondjak, akik valóban népszerűek a nők körében.

nov. 18. 14:45
 3/22 anonim ***** válasza:
50%
Mint egy rossz homár, de minden porcikájában. Igazi anti-férfi, divat majomnak, önimádónak viszon első osztályú!
nov. 18. 15:25
 4/22 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem.
nov. 18. 15:34
 5/22 A kérdező kommentje:

3.

Ez egy hires olasz divatdiktátor nem akárki!

nov. 18. 15:44
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ember mégcsak nem is olasz, hanem orosz és alapvetően Fehéroroszországban él. Apti Eziev, ha magadtól is utánanéznél.

Pietro Boselli például egy valóban olasz valóban divattal (és matekkal) foglalkozó egyén és sokkal, de sokkal jobban néz ki, mint ez a magamutogató bájgúnár. [link]

(#2)

nov. 18. 15:54
 7/22 A kérdező kommentje:

6.

Fehérorosz származású ,de részben olaszországban is él és ottani divatbemutatókat tart.

gondoltam nélküled is hogy vannak még más olasz divattervezők de a kérdés nem ez volt a kérdés nőkhöz szólt

nov. 18. 15:57
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

Nő vagyok, azért válaszoltam a kérdésre. Attól még, hogy Olaszországban is élt, még nem lesz olasz. Három éve élek Olaszországban, folyékonyan beszélem a nyelvet, itt dolgozok és tanulok (huszonöt vagyok), mégse lettem olasz. (Azt majd akkor papíroztatom le, amikor áprilisban lezajlik a házasságkötésem.) Ugyanígy angol se lettem, pedig Angliában is dolgoztam több művészeti és filmes projekten.

Nem értem, hogy miért jön be néhány férfinak ennyire. Például nekem Jason Momoa se tetszik, de ott látom a miértet.

(#2, #6)

nov. 18. 16:05
 9/22 A kérdező kommentje:

8.

attól mert még szerinted nem olasz attól lehet olasz bárki aki olasz állampolgár az olasznak számít, van kettős állampolgárság!

Amúgy egyébként ezt az undorító olasz stílust képviseli.

nov. 18. 16:10
 10/22 anonim ***** válasza:
52%

Csakhogy ez az ember nem olasz állampolgár. Ő nem olasz és ez tény, nem értem, hogy ez miért zavar téged ennyire.

Az olasz stílus az nem így néz ki. Ha kicsit is értenél a témához (és láthatóan nem, csak jössz a buta sztereotípiáiddal és provokáló kérdéseddel) tudnád, hogy egy szűk nadrág és egy trikó önmagában nem stílus. Ez a világon mindenhol előfordul, semmi köze az olasz stílushoz, ami egyébként régiónként nagyon eltérő tud lenni. Ahogy például Damiano David (egy igazi olasz) öltözködik a mindennapokban, az sokkal közelebb áll ahhoz, ahogyan egy stílusosabb és kicsit tehetősebb olasz öltözködik. A kifutói divatra pedig lapozgasd az olasz Vogue-t.

Ez a "szűk nadrág, fehér trikó, fú de olaszos" sztereotípiát pedig engedjük már el. Ilyesmivel viccelődik a Family Guy.

(#2, #6, #8)

nov. 18. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!