Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem bírom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem bírom a párom legjobb barátját?

Figyelt kérdés
Emberileg sok bajom nincs vele, bár a párom jóval értelmesebb, és sosem értettem, hogy barátkozhat vele, de úgy érzem rossz hatással van a páromra, és a párkapcsolatomra is. Folyamatos hímsoviniszta poénok, "szar az élet hozzáállás", mellette szer használó, és amellett hogy alkoholista, sajnos egyéb más szereket is használ, kurvázik stb. Páromnak is van múltja a szerhasználatban, és nem szeretem ha vele találkozik, mert nem akarom, hogy visszaessen, pláne, hogy várandós vagyok, és egy teljes emberre van szükségem. Rendszeresen találkoznak, és már rosszul vagyok tőle, ha nekem is találkoznom kell vele. Mit tehetnék? Fogadjam el, hogy a páromnak fontos ember, és vágjak jó pofát hozzá, mint eddig, vagy álljak a sarkamra,és mondjam meg a páromnak, hogy ki kell zárni az ilyen negatív embereket az életünkből, mert nem szeretném ha a gyerekem ezt látná és hallaná.

nov. 17. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ugye madarat tolláról és embert barátjáról. Még most nem látod, hogy milyen valójában a párod, de majd rájössz, hogy hasonló/majdnem egyforma a baráttal akit rühelsz.
nov. 17. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy elhagyod a párod és ha még lehet abortuszra mész semmit. Elvégre már terhes vagy. Nem is tudom, hogy minek kellett babát összehozni olyan "férfival" aki drogozott és még mindig olyan emberrel teszi magát. Amúgy nem a barát fogja belevinni hanem ő fogja eldönteni, hogy drogozni akar HA már nem csinálja csak nem tudsz róla...
nov. 17. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Azelőtt nem ismerted a múltját? Amúgy, nyilván nem tilthatod meg,hogy találkozzanak, de azért a nyíltság és a beszélgetés az sokat tud segíteni. Ülj le vele, és mondd el mi bánt. Mondd meg, hogy más embernek látod a találkozások után, és hogy szerinted rossz hatással van rá. Mondd el az aggodalmaid, hogy aggódsz érte, nem szeretnéd hogy visszaessen gondoljon arra hogy családotok lesz stb stb. Nyilván nem kell rögtön ultimátumot adni, mert az sosem jó, de ha van egy kis esze minimumra csökkenti a találkozások számát vagy be is szünteti. Annak a havernak gondolom van elég sok másik. Foglalkozzon velük.
nov. 17. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Előbb kellett volna gomdolkodni ugye...Most majd megeszed amit főztél és sajnos a gyereked veled együtt. Én is képtelen vagyok felfogni, hogy miért pont alkoholista, kábítószerezős, nőket ócsároló, kurwákhoz járó férfival kellett összejönni és még teherbe ejtetni magad. Hiszen tudtad, hogy milyen a múltja, tudtad akkor is, hogy a legjobb barát mindig képben lesz.

Ha annyira, de annyira érdekelné a sorsod a közös babával együtt már rég nem barátkozna vele.

Kétségbe vonom még azt is, hogy már nem használ szereket.

Ugyanis hát állandóan vele lóg ahelyett, hogy a születendő baba körül ugrálna, vagy több pénzt keresne mert szükség lesz rá.

Nem hiszem el, hogy olyan jól álltok anyagilag mert a babának rengeteg kell.

Ez van ha nem az eszed használod hanem inkább ami a lábad között van. Előre sajnálom a gyermeked!

nov. 17. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azelőtt kellett volna ezt elintézni, hogy terhes leszel… Szinte fix, hogy a kedves párod ugyanúgy nyitott a hímsovinizmusra és a drogokra is, attól még, mert most épp nem látszik rajta. De ha van eszed, legalább több gyereket nem vállalsz vele és lelépsz amint tudsz.
nov. 17. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Az ember a barátjárol is mutatmozik meg.

Ha nem lenne vele közös akkor taszítaná őt is. De amiért vonzza a haverja igy neki az a szabadság is, meg menekul a csaladosdibol is.

nov. 17. 18:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem a legjobb barátjával jöttem össze. Oké, volt múltja a páromnak, de az engem nem érdekel, én is csináltam dolgokat amikre nem vagyok büszke.

Ja és nem drogozik, lefektettük a szabályokat és pontosan tudja, hogyha drogozna akkor elhagynám, szeretné ő is a gyereket, ugyanúgy mint én. Teljesen más ember mint a barátja.

nov. 17. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem a #4 vagyok, de egyetértek én is vele. Fel is pontoztam. Attól tekintsük el egy pillanatra, hogy milyen is a haver mert olyan nincs hogyha ő téged és a magzatot helyezi előtérbe, hogy folyamatosan haverozik. Jól van, lehet pl. két hetente, havonta egyszer találkozni, de te írtad, hogy mindig egymás hátsójában lógnak. Szerintem ez nem jó rátok nézve egyáltalán. Egyetértek a #6-al is mert ha most ilyen amikor megszületik a csöppség triplán jobban fog vele lófrálni, mondhatni menekülni a felelősség elől.

Amúgy azt sem tudod, hogy miről beszélsz mert azt írtad, hogy emberileg annyira nem zavar, de közben egy csomó rossz dolgot tüntettél fel róla. Most nem tudom, hogy össze vagy-e zavarva, vagy ostoba vagy. Hozzáteszem, hogy hiába akarsz a haverra mutogatni SEM A PÁROD, SEM TE NEM VAGYTOK TŐLE KÜLÖNBEK. Ha lett volna egy kis agyad amint kiderült volna a párod droghasználata már offoltad volna. De te nem azt csináltad hanem inkább babát nemzettél vele bár tisztában vagy azzal, hogy a haver nem fog csak úgy eltűnni, sőt még te is tartod vele a kapcsolatot. Vagyis annyira sose zavart a jelenléte csak most mivel állapotos vagy. Ő rá szeretnéd fogni az egész kialakult helyzetet és azt is ha netán droghoz folyamodna a párod pedig felnőtt emberről van szó. Ő maga dönti el, hogy mit csinál és kivel közösködik. Tehát bár szóba hozhatod neki, hogy kevesebbet legyen vele, illetve örökre hanyagolja ő neki joga van neked ellentmondania. Az az igazság amit már írtam semmivel se vagytok tőle jobbak. Ugyanolyan felelőtlenek vagytok mint ő.

nov. 17. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ezt mondják hogy nem lesz drog. Sajnos egy drogos az örökké drogos marad, főleg ha ilyen barátai vannak a kísértést sem kell keresnie.. erre te is rá fogsz jönni. Csak addigra elmegy rá X éved feleslegesen.
nov. 17. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
23%

"hímsoviniszta"

Te meg nősoviniszta vagy, win-win.

Illetve miért akarod megváltoztatni, kisajátítani a párod?

Még kontrollmániás is vagy.

"lefektettük a szabályokat"

jézuska....

nov. 18. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!