Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szekál a pasim egyik legjobb barátja?
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, jól keresünk, a baráti társasága is nagyrésze rendezett, normális körülmények közt él.
Az egyik nagyon jó barátja viszont, akivel megismerkedésünk ideje alatt többször összejárt, néha drogozik. Jó munkahelye van, nem olyan elveszett fickó de sajnos néha elszalad vele a ló.
Egy időben barátomat is belekeverte ezekbe a hülyeségekbe de hamar leállítottam. Pasim nem csinál mellettem már semmi ilyesmit.
Ettől függetlenül tök jól kijöttem ezzel a barátjával nagyon sokáig. Kirándultunk, összejártunk közös főzésekre, kajálásra, játszani stb.
Sohasem tettem a srácra megjegyzést, csak egyszer csupán amikor egy régi osztálytársuknak, egy lezüllött lánynak akarta csapni a szelet. A lány alkoholos befolyásoltság alatt mindig mindenkire rámászott aki mozgott és hím nemű. Még a pasimnám is bepróbálkozott a szemem láttára de lényegtelen. Hamar levakarta. Akkor én is és barátom is nyíltan megmondtuk neki, hogy ne hívja többé a társaságba ezt a csajt mert nagyon kínosan viselkedik és nem hozzá való. Nem hívta többet.
Azóta valami megváltozott. Elkezdett velem is egyre jobban szívózni bulikban. Meghúztam a határaimat, mondtam hogy meddig mehet el viccelődés terén, onnantól már tiszteletlen és megalázó, erre ezen lovagol azóta. Az utóbbi időkben nem hagyja ki az alkalmakat, hogy beszólogasson, csesztessen de mindig csak annyira, hogy ne tehessek rá megjegyzést mert pont nem érdemes, egyszóval bullyingol ni próbál a többiek előtt.
Barátom mindig lecsitít minket mert azért vissza szoktam szólni de van az a szint amikor egyszerűen kínos ezekbe beleállni.
A srác azóta is feszegeti a határokat ha összejön a társaság de már csak ráhagytam.
Múlt héten szüleimtől jöttem haza és mint mindig mindenkinek, a srácnak is hoztam pár finom csemegét. Eddig mindig nagyon örült neki, most neg csak annyit üzent hogy akasszuk a postaládájára ha arra járunk, se köszi se hello azóta se.
Barátom sem érti mi van vele, azt mondja egyre jobban titkolózik a srác meg mindig kifogásokat talál ,nem ér rá stb.
Valakitől visszahallottam, hogy velem van baja. Én nem tudom..
Sohase tettem rá megjegyzést a fenti, egyszeri dolgon kívűl. Tök jó volt a kapcsolatom vele, ez most megváltozott de nem értem miért. Nem kéne érdekeljen de barátnak tartottam én is egy időben és ennyire tüskés lenne ezekszerint? Tényleg csak emiatt? Mindent leírtam, semmi mellékes információm nincs. Köszönöm ha valaki elolvassa és válaszol.
"A srác azóta is feszegeti a határokat ha összejön a társaság de már csak ráhagytam."
Ne hagyd rá. Ragaszkodj a határaidhoz - persze majd ha még látod a jövőben valamikor. Semmi ajándék se kellett volna.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igen, sok minden kavarog bennem a párommal kapcsolatban is, hogy mikor, mit hagyott rá a barátjára.
Szuper, hogy a káros nem cselekvés tanúsága megfogalmazódott a fenti szövegben. Köszi 2-es! Ha úgy alakul, meg is fogom mutatni neki.
Igen, ezt az ajándékot amit hoztam, kenje a fejére. Tényleg nem kellett volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!