Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abban van igazság, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban van igazság, hogy a nők bunkózással leplezhetik, ha tetszik nekik valaki?

Figyelt kérdés
múltkor láttam tiktokon egy videót, ami arról szólt, hogy a pasi mondta a nőnek, hogy mindvégig azt hittem hogy nem jövök be neked, mert olyan bunkó voltál velem. és egy csomó nő írta kommentben, hogy ez így van, és az a legrosszabb, amikor semleges veled a nő, vagy túl kedves. tapasztaltam pàr ilyen példàt én is. pl a kondiban ahova jàrok, van egy làny, aki kicsit bunkónak tűnt velem az elején. egy kisebb terem, àltalàban 5-6 an vagyunk bent egyszerre, és ha bemegyünk akkor köszönünk egymásnak, és a férfiakkal kezet fogunk. amikor bejött ez a csaj a terembe, mindig olyan bunkón köszönt nekem, a szemembe sem nézett. aztán eltelt pár hónap, elkezdett ott pultozni, és azóta mindig a szemembe nézett és mosolygott ràm úgy köszönt. ha haverjaimmal mentem edzeni, 3-unk közül mindig rám mosolygott. amikor volt egy olyan szitu is, hogy jöttem ki a wc-ről a kézmosókhoz, ő meg pont felmosott. és így pont egymással szemben megálltunk vagy 5 másodpercre. akkor is eléggè zavarban volt. van egy másik lány is az egyik boltban, akinek tetszem szerintem. mikor elsőnek láttuk egymást, megnézett nagyon, és mindig zavarban volt amikor bementem vásárolni. lehajtott fejjel ütötte a kasszát és mosolygott közben. az elején én is úgy éreztem hogy tetszik, de nem fogott meg annyira, és nem léptem felé semmit. aztán egyik napról másikra elkezdett velem bunkózni, fejeket vág ha bemegyek vásárolni. múltkor tartottam a kezem a visszajàróért, ő meg lebaszta a pultra. szóval van ebben valami, hogy a nők leplezhetik bunkózással, ha valaki nem közömbös nekik?
nov. 16. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valakinél lehet van, de egy kicsit normálisabb nő nem fog veled bunkózni, mert tetszel neki.
nov. 16. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Tiktok. :D Nincs több kérdésem. :D
nov. 16. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én cukkolni szoktam a nekem bejövő pasikat. De azon látszik, hogy cukkolás, nem bunkózás.

Szerintem azért ez nem teljesen általános, hogy bunkó a nő azzal, aki bejön neki...

nov. 16. 22:13
 4/11 A kérdező kommentje:
nyilván tudom, hogy minden ember más, így nem lehet ez igaz mindenkire. de igazából ha az ember nem csinál semmit és udvariasan viselkedik, mi ok lehet a bunkózásra?
nov. 16. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mert bunkó ember. Normális ember nem bunkó azzal aki tetszik neki.
nov. 16. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem. En amit pl. alfák körül látok, az nyüzsgő, vihogo, szereplő, feltunesi viszketegséges, mindenlében kanál, hajdobálos, flörtölős csajok.

De pl egy ffi kollegánk van annak is a fejüket játszák a nő csak. Túlnyálasak kedvesek poénkodósak vele. Egymást meg marják.

nov. 17. 06:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem egy kolléganőm volt olyan, hogy nagy hanggal szidott férfi kollégákat, hogy mekkora paraszt suttyó, aztán az összes ilyen kollégáról kiderült, hogy megdugták a csajt. :D

Vicces volt, bár itt a nő egyébként kapcsolatban volt és nem nyíltan bunkózott ezekkel a férfiakkal, csak a hátuk mögött.

nov. 17. 08:07
 8/11 anonim ***** válasza:
En nem bunkozom ha tetszik valaki ...
nov. 17. 13:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Azzal vagyok bunkó, aki sérti az igazságérzetemet.
nov. 17. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Talán drogos. Nekem van egy drogos(már nem az)női kollégám akinek nagyon nagy szája van és pörög, mint egy hörcsög 🐹.
nov. 18. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!