Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kineztem magamnak mert tetszet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kineztem magamnak mert tetszett nekem de azt is tudtam rola hogy nagyon jol szitualt. Beleestem vegul de tisztak voltak nekem a szandekaim vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldonteni bunt kovettem e el.

Romak vagyunk. Ferjhez akartam menni, kineztem magamnak ot. Tetszett nekem, vagyis inkabb ugy fogalmaznek ereztem vele kapcsolatban valamit hogy lesz vele dolgom. De azt is tudtam rola, hogy jol szitualt de sosem ez volt az eszembe amikor ismerkedtem vele, csak tudtam azt hogy szep eletem lenne mellette, mert egy talpraesett, intelligens, okos fiu. Nem tudom, ez bun?

Elso talalkozaskor en mar tudtam hogy nekem o kell, de hogy beszelgettunk lassan, fokozatosan bele is estem es ez akkor is megtortent volna ha nem lett volna penze.

Egy csodalatos embernek latom ot.

Nem tudom bunt kovettem e el azzal hogy tisztaban voltam vele es mellette szolt az, amikor még nem ismertem es sosem beszeltunk, hogy tudtam hogy jol szitualt fiu.

De miert lenne ez bun? Nem tudom..

Tetszett, ereztem vele kapcsolatban valamit de az hogy tudtam hogy jol szitualt, ez azt jelenti nem voltak tisztak a szandekaim?

Kereszteny vagyok es nem tudom bunt kovettem e el.

ma 16:10
A kérdező szavazást indított:
Bűn.
Nem tettem semmi rosszat.
14 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Jol akartam valasztani, szep eletet akartam es egymasba is estunk. De nem tudom ez az elore kinezett dolog bun e. Osszezavarodtam
ma 16:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja es tenyleg jo vele minden, nem jatszom meg magam. Nem hamisak a szandekaim hanem beleestem teljesen mindennek ellenere
ma 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Érdek miatt kezdtél ki vele és most bebeszéled magadnak, hogy mennyire szerelmes vagy csakhogy nem tudod saját magad becsapni és azért érzed bűnnek az egészet. Ha annyira szerelmes vagy akkor tessék elmondani neki, hogy a pénze miatt figyeltél fel rá és majd ő eldönti, hogy veled marad-e.
ma 16:22
 4/10 A kérdező kommentje:

De nem a penz miatt, miert ne vallanam be itt?

Egyszeruen tetszett o es hogy tudtam hogy szep eletunk lenne megjobb volt.

Miert bun hogy tetszett az hogy eletrevalo?

ma 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem bűn akkor miért érzed magad bűnösnek? Nos azért mert érdekből kezdtél ki vele, direkt kinézted magadnak legfőképpen a pénze miatt és csak aztán a személye miatt. Szereted? Oké. Mondd el neki, légy őszinte vele!
ma 16:32
 6/10 Grizesteszta ***** válasza:
76%
Ne foglalkozz ezzel, egyszeruen eljetek boldogan!
ma 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
#6 Hazugságra, titokra párkapcsolat nem tud épülni soha. Mégha nem is derülne ki akkor is a kérdezőt a lelkiismeretfurdalása kikészítené és vele együtt a kapcsolatot. Lehet a kapcsolatból erős kötelék, de őszintének kell lenni.
ma 16:39
 8/10 Grizesteszta ***** válasza:
67%
Ez nem hazugsag.A kerdezo szereti a parjat, ugy viselkedik, shogy ilyen szituban egy normalis no viselkedik. Ez az alapja a boldog kapcsolatnak.
ma 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Direkt leírtam, hogy hazugság/titok. A titoktartás egyáltalán nem jó rájuk nézve. Bűnösnek érzi magát mert bűnös. Majd nehogy másnak eljárjon a szája akit beavatott a kérdező, vagy be fog. Nyugodtan éljen akkor addig így, hogy megeszi az ideg, bűntudat. Engem nem zavar.
ma 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy bűn, ne foglalkozz ezekkel a válaszokkal, a legrosszabb helyen kérdezel ilyet, mert itt mindenki egy csórókoporsó és utálják a gazdagokat is meg azokat is, akik gazdagokkal jönnek össze és senki nem hiszi el, hogy egy gazdag embernek lehetnek egyéb értékei is, ami miatt szereti valaki.
ma 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!