Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kineztem magamnak mert tetszett nekem de azt is tudtam rola hogy nagyon jol szitualt. Beleestem vegul de tisztak voltak nekem a szandekaim vagy sem?
Nem tudom eldonteni bunt kovettem e el.
Romak vagyunk. Ferjhez akartam menni, kineztem magamnak ot. Tetszett nekem, vagyis inkabb ugy fogalmaznek ereztem vele kapcsolatban valamit hogy lesz vele dolgom. De azt is tudtam rola, hogy jol szitualt de sosem ez volt az eszembe amikor ismerkedtem vele, csak tudtam azt hogy szep eletem lenne mellette, mert egy talpraesett, intelligens, okos fiu. Nem tudom, ez bun?
Elso talalkozaskor en mar tudtam hogy nekem o kell, de hogy beszelgettunk lassan, fokozatosan bele is estem es ez akkor is megtortent volna ha nem lett volna penze.
Egy csodalatos embernek latom ot.
Nem tudom bunt kovettem e el azzal hogy tisztaban voltam vele es mellette szolt az, amikor még nem ismertem es sosem beszeltunk, hogy tudtam hogy jol szitualt fiu.
De miert lenne ez bun? Nem tudom..
Tetszett, ereztem vele kapcsolatban valamit de az hogy tudtam hogy jol szitualt, ez azt jelenti nem voltak tisztak a szandekaim?
Kereszteny vagyok es nem tudom bunt kovettem e el.
De nem a penz miatt, miert ne vallanam be itt?
Egyszeruen tetszett o es hogy tudtam hogy szep eletunk lenne megjobb volt.
Miert bun hogy tetszett az hogy eletrevalo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!