Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól érzem hogy ha nem érdeklőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy ha nem érdeklődött efelől akkor nem teljesen valódiak a szándékai?

Figyelt kérdés
Ismerkedünk, jó jó de mégse jó. Mikor éppen üzent nekem 3 nap kimaradás után akkor kérdezte mizu. Épp apukám vittem a sürgősségire, baleset érte. Mondott valamit még de látta hogy alig alig válaszolok mert el voltam foglalva és megírta, hogy akkor most nem zavar. Én meg mondom ok. Most mit mondjak, amúgy is tiszta stresszben voltam apukám miatt. Legközelebb írt de egyáltalán nem kérdezett rá apukámra, csak feldobott egy beszélgetést mintha minden rendben lenne. Holott nem kis serülést szenvedett, kétes volt, hogy nem amputálni a karját. Furcsa volt, jól esett volna ha érdeklődik ha már egyszer udvarol. De lehet melléfogtam és semmi komolyat nem tervez. Nektek ez mire ad következtetni?
2022. márc. 8. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Már ott nem oké a pasika, hogy 3 nap kihagyás után írt rád. A "mizu" kérdés meglehetősen gyerekes, buta megszólítás. Apukád felől nem is érdeklődik ekkora baj esetén, teljesen xarik rád. Nem is értem miért kommunikálsz ilyen emberrel. Amúgy ő egy felnőtt ember vagy valami kamasz gyerek? De még az intelligens kamaszoknak is több eszük van ennél.
2022. márc. 8. 14:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem azt írta, hogy mizu. Ezt csak úgy írtam. 32 éves. Én kértem meg, hogy ne beszéljünk minden nap az ismerkedés elején, nekem ez sok.
2022. márc. 8. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Te kérted,h ne beszéljetek minden nap,de furcsa,h három nap után írt.

Kicsit ellentmondásos vagy.

2022. márc. 8. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy nem érdekli, de lehet hogy csak nem akar sok lenni, mivel neked még a mindennapi társalgás is túlzás, nemhogy egy kérdés a magánéletedről. Én mondjuk a helyében biztos nem terveznék veled hosszútávra egy ilyen kijelentés után.
2022. márc. 8. 15:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom Ti hogy vagytok vele de mit tudnék beszélgetni egy kvázi ismeretlennel minden nap?
2022. márc. 8. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg többekkel ismerkedik és néha csak egy-egy felületes üzenet ide is, oda is. Lehet nem is emlékezett a balesetre, azért nem kérdezett rá, mert annyira azért nem figyel rád.
2022. márc. 8. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
Mikor engem kérdeztek, mi van anyummal, ignoráltam őket. Francnak se volt kedve beszélni róla.
2022. márc. 8. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Ennyi erővel neki mi köze van hozzá hogy egy kvázi ismeretlennek a mégismeretlenebb apja hogy van?
2022. márc. 8. 17:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Beszélünk mindenféléről.
2022. márc. 8. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Miről lehetne minden nap egy idegennel beszélni? Épp ez sz, hogy rengeteg dologról, mivel még nem ismeritek egymást. És ahhoz, hogy alaposan megismerjétek egymást nagyon sokat kell kommunikálni. Vagy csak én gondolom így? Mondjuk ha én csetelésnél, levelezésnél azt láttam, hogy valaki nagyon keveset írt, nem képes igazán a kommunikációra, én azzal nem is erőletettem soha. Mert akkor a valóságban is olyan érzelemmentes, üres ember lehet.
2022. márc. 9. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!